10 / 05 / 2024

Zorlu AVM yaz indirimi

Zorlu AVM yaz indirimi

Türkiye’nin en değerli arazisine kurulan Zorlu Alışveriş Merkezi, bir yılını doldurmadan kira indirimi yaptı. AVM yönetimi haziran, temmuz, ağustos ve eylül aylarında kiraları yüzde 30 indirdi.

Berkay-Özlem Şahin çifti, Zorlu AVM'den ev eşyası baktı!

Berkay Şahin, geçtiğimiz gün eşi Özlem Şahin ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Çift ev eşyası baktı...

Wan Der Wiel yeni evi için eşya baktı!

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldız futbolcusu Wan Der Wiel, sevgilisi Rose Bertram’la geldiği Zorlu AVM’de evleri için eşya baktı.

Zorlu Center AVM bayramda açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center AVM bayramda açık mı? Zorlu Center AVM bayramda kaça kadar açık?

Siesta Meydan AVM'de yaz programları başladı!

Siesta Meydan Alışveriş Merkezi, yazı erken karşılamak isteyenler için 9 Mayıs’ta keyifli bir törenle kapılarını açtı. İzmir’lilerle buluşturan Siesta Meydan AVM, sosyal yaşam alanlarıyla İzmir’in yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor.

Zorlu Center AVM yurtdışındaki AVM'lere örnek oluyor!

Ziyaretçi sayısı yüzde 78, kişi başı alışveriş yüzde 21 artan Zorlu AVM dikkat çekiyor. Zorlu Center içinde açılan AVM, yabancı AVM’ler için bir vaka çalışması yani ‘case study’ oldu.

Zorlu AVM'ye İngiltere'den ödül!

Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Avvards'ta iki ödüle layık görüldü. Geçtiğimiz kasım ayında da MarCom Awards'tan 3 ödülle dönmüştü.

Zorlu AVM 5 ödül aldı!

Zorlu AVM, 2014 yılında toplam 5 ödül topladı. AVM, 2014 Aralık ayında Best Business Awards'ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu, "En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk" ödülünü kazandı.

Zorlu AVM'ye uluslararası 5 ödül!

Zorlu Alışveriş Merkezi, İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards'ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu, İlkbahar Festivali projesiyle "En İyi Pazarlama" kategorisinde ödüle layık görülürken, 5 ödül aldı.

Zorlu Center'dan yangın açıklaması!

Zorlu Center'de çıkan ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan yangınla ilgili Zorlu Center yönetimi tarafından yazılı basın açıklaması yapıldı.Yapılan açıklamada toplumsal sorumluluk gereği, Murat Delioğlu'nun ailesinin tüm yaralarını sarılacağı bildirildi.

Kiler GYO Zonguldak AVM değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Zonguldak AVM değerleme raporunu yayınladı.

TSKB Pendorya AVM değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Tahir Pendorya AVM değerleme raporunu yayınladı.

Zorlu Enerji kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru yaptı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. kira sertifikası ihracını yayınladı.

Zorlu Enerji Pakistan'da bir şirket kurdu!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Pakistan'da bir şirket kurdu.

Zorlu AVM yaz indirimi Haberi

Zorlu AVM yaz indirimi


Milliyet gazetesinden Eylem Türk'ün haberine göre 2.5 milyar doların üstünde bir yatırımla geçen yıl ekim ayında açılan Zorlu Center Alışveriş Merkezi, kiracılarına ‘yaz indirimi’ yaptı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Zorlu AVM’nin bu indirimi, ‘haziran, Temmuz, ağustos ve eylül’ dönemi için geçerli olacak.


AVM yönetimi, dört ay boyunca mağazalardan yüzde 30 indirimli kira alacak.


180 MAĞAZA VAR

66 bin 600 metrekarelik kiralanabilir alanda yaklaşık 180 mağazası bulunan AVM’de, 10 bin metrekarelik ana meydan, 12 bin metrekarelik yan meydan var. İstanbul’un boğaz bitki örtüsüyle çevrelenen yarı açık - yarı kapalı özelliğiyle yeni bir kent meydanı özelliğine sahip Zorlu Center AVM, toplamda 105 bin metrekare alana inşa edildi.

KİRA BEDELLERİ

2007 yılında Zincirlikuyu’daki Karayolları arazisi ihalesini 800 milyon dolarla kazanan Zorlu Holding tarafından hayata geçirilen projede...