08 / 05 / 2024

zorlu avmye ödül

zorlu avmye ödül

Dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından AMCP tarafından düzenlenen ve her yıl 6 binden fazla projenin yer aldığı MarCom Awards'dan Zorlu Alışveriş Merkezi'ne 3 ödül geldi.

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Zorlu Center'a ICSC'den Onur Ödülü!

Zorlu Center, Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta ödül aldı

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

Stevie Awards 2016'dan Zorlu Holding'e 3 ödül!

Dünyanın önemli iş ödüllerinden Stevie Awards 2016'da Zorlu Holding, web sitesi kategorisinde 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 ödül birden kazandı.

Zorlu Center Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, Kanada'da düzenlenen Stevie International Business Awards'tan dört ödül ile döndü. Zorlu Center; Yeni Yıl Festivali ve Konsept Çocuk Aktiviteleri ile 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası' ödüllerine layık görüldü.

Zorlu Center, Stevie International Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, 12'ncisi düzenlenen Stevie International Business Awards'tan ödülle döndü. Dünyada en başanlı kurum ve projelerin değerlendirildiği yarışmada Zorlu Center'a 2 altın, 2 gümüş ödül verildi.

İnşaat sektöründe 2015 zorlu bir yıl olacak!

Geçtiğimiz yıl dünya ekonomisinde yaşanan olumsuzlukların ve jeopolitik gelişmelerin, Türkiye ekonomisiyle birlikte inşaat sektörünü de olumsuz yönde etkilediğini belirten Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, 2015'in de zorlu bir yıl olacağını belirtiy

Zorlu AVM 5 ödül aldı!

Zorlu AVM, 2014 yılında toplam 5 ödül topladı. AVM, 2014 Aralık ayında Best Business Awards'ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu, "En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk" ödülünü kazandı.

Zorlu Alışveriş Merkezi’ne uluslararası 5 ödül!

Zincirlikuyu'da yer alan Zorlu Alışveriş Merkezi’ne uluslararası 5 ödül verildi. Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 yılında da uluslararası arenada 5 ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı.

Zorlu AVM'ye uluslararası 5 ödül!

Zorlu Alışveriş Merkezi, İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards'ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu, İlkbahar Festivali projesiyle "En İyi Pazarlama" kategorisinde ödüle layık görülürken, 5 ödül aldı.

Zorlu Center AVM'ye 2014'te uluslararası 5 ödül verildi!

Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 yılında uluslararası arenada 5 ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı. Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere’nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards’ta iki ödüle layık görüldü

Raffles İstanbul Zorlu Center 4 ayda 3 ödül aldı!

127 yıl önce kurulan dünyanın en lüks otel zincirlerinden Raffles, Türkiye'deki ilk otelini, geçtiğimiz Eylül ayında Zorlu Center'da açmıştı. Otel dört ayda üç ödül aldı..

Zorlu Alışveriş Merkezi 3 ödül aldı!

Dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından AMCP tarafından düzenlenen ve her yıl 6 binden fazla projenin yer aldığı MarCom Awards'dan Zorlu Alışveriş Merkezi'ne 3 ödül geldi.

zorlu avmye ödül Haberi

zorlu avmye ödül

Ulusal ve Uluslararası birçok ödüle layık görülen Zorlu Center. tüm fonksiyonlarıyla ödüller kazanmaya devam ediyor. Yarışmada Zorlu Alışveriş Merkezi. Disney Prensesleri (Modanın Sihri) projesiyle; iletişim, halkla ilişkiler ve kurumsal sosyal sorumluluk kategorisinde Platin, "Yeni Yıl Festivali' projesiyle pazarlama, tanıtım kampanyası ve özel event kategorisinde Gold, 'ilkbahar Festivali' projesiyle ise yine aynı kategoride Platin ödülün sahibi oldu. Zorlu Alışveriş Merkezi, 'Disney Prensesleri' projesiyle; anlamlı bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmişti. Ünlü tasarımcıların hazırladıkları Disney Prenses temalı elbiseler, 'Bir Dilek Tut Demeği, Make-A-Wish Türkiye' yararına açık artırmayla satışa sunuldu. Elde edilen gelirle hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden 25 miniğin hayalleri gerçek oldu. Ödüle layık görülen diğer projeler Yeni Yıl ve İlkbahar Festivali ise farklı yaş gruplarına hitap eden konseptli etkinlikleri...