16 / 05 / 2024

Zorlu AVMye uluslararası ödül

Zorlu AVMye uluslararası ödül

Zorlu Alışveriş Merkezi, İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards'ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu, İlkbahar Festivali projesiyle "En İyi Pazarlama" kategorisinde ödüle layık görülürken, 5 ödül aldı.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

Zorlu Center, Avrupa’nın en iyisi seçildi!

Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Zorlu Center “New Development” kategorisinde Avrupa'nın “En İyi Alışveriş Merkezi” seçildi.

Zorlu Center'da rezidanslar ofise mi çevriliyor?

Açılışının üzerinden 1.5 yıl geçmesine rağmen Zorlu Center'da rezidans satışları tamamlanamadı. Ulusal ve uluslararası şirketler tarafından ofise çevrildiğine dikkat çekiliyor.

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi gerçekleşti!

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin himayesinde, International Green Roof Association (IGRA) Uluslararası Yeşil Çatı Derneği ev sahipliğinde 2021 Nisan tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center'da gerçekleştirildi.

Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’nin 4'ncüsü 20-21 Nisan'da!

Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’nin dördüncüsü 20-21 Nisan 2015 tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center’da düzenleniyor. İBB'nin de aralarında olduğu Türkiye ve yurtdışından çok sayıda kuruluş ile sektör örgütü de kongreyi destekliyor.

Uluslararası Yatırım Zirvesi 19 Nisan'da başlayacak!

Körfez sermayesinin uluslararası yatırım fonları ve yatırımcıları; Türkiye’ye yatırım yapmış uluslararası şirketlerin üst düzey yöneticileri ve Türkiye hükümetinin en üst düzey temsilcileri ile Raffles İstanbul Zorlu Center’da buluşuyor.

Zorlu Alışveriş Merkezi’ne uluslararası 5 ödül!

Zincirlikuyu'da yer alan Zorlu Alışveriş Merkezi’ne uluslararası 5 ödül verildi. Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 yılında da uluslararası arenada 5 ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı.

Zorlu AVM'ye uluslararası 5 ödül!

Zorlu Alışveriş Merkezi, İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards'ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu, İlkbahar Festivali projesiyle "En İyi Pazarlama" kategorisinde ödüle layık görülürken, 5 ödül aldı.

Zorlu Center AVM'ye 2014'te uluslararası 5 ödül verildi!

Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 yılında uluslararası arenada 5 ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı. Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere’nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards’ta iki ödüle layık görüldü

Arla Uluslararası Danışmanlık Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arla Uluslararası Danışmanlık Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Metin Zorlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da Kartal, Yücel Sitesi, 8. Blok'ta kuruldu.

Zorlu Center ofislerine uluslararası fonlar talip oldu!

Zorlu Gayrimenkul imzasıyla Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Zorlu Center'in ofis kısmına uluslararası 4 fon talip oldu...

Zorlu Center'ın web sitesi sınıfının en iyisi seçildi!

Mimari tasarımıyla ön plana çıkan, birçok uluslararası ödüle layık görülen Zorlu Center, web sitesinin tasarımıyla da iddialı. Zorlu Gayrimenkul'un hayata geçirdiği Zorlu Center’ın Web Sitesi, uluslarararası arenada “Sınıfının En İyisi” seçildi.

Zorlu Center Contemporary Istanbul'a ikinci kez sponsor oldu!

Contemporary Istanbul’a bu yıl da desteğini sürdürerek ikinci kez “Associate/Ortak Sponsor” olan Zorlu Center, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi'nde 22-25 Kasım tarihlerinde sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

Zorlu AVMye uluslararası ödül Haberi

Zorlu AVMye uluslararası ödül

Zorlu Alışveriş Merkezi, İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards'ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu, İlkbahar Festivali projesiyle "En İyi Pazarlama" kategorisinde ödüle layık görülürken, Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye ile birlikte gerçekleştirdiği Disney Prensesleri (Modanın Sihri) projesiyle de "En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk" ödülünü kazandı. Zorlu, geçtiğimiz kasım ayında da pazarlama ve iletişim platformlarından AMCP (Association of Marketing and Communication Professionals) tarafından düzenlenen ve her yıl 6 binden fazla projenin yer aldığı MarCom Avvards'dan 3 ödülle dönmüş; 'Disney Prensesleri' projesiyle; iletişim, halkla ilişkiler ve kurumsal sosyal sorumluluk kategorisinde Platin, 'Yeni Yıl Festivali' projesiyle pazarlama, tanıtım kampanyası ve özel event kategorisinde Gold, ilkbahar Festivali' projesiyle ise yine aynı kategoride Platin ödülün sahibi olmuştu. 


Yurt...