04 / 05 / 2024

Zorlu Center yatırım planı

Zorlu Center yatırım planı

Zorlu Center, kontrollü sosyal hayata geçiş kapsamında COVİD-19’a karşı tüm önlem ve tedbirlerini arttırıyor. 2 milyon TL’den fazla yatırımda bulunan Zorlu Center, kapalı alanlarda yer alan hava kalitesini en yüksek seviyeye ulaştırıyor.

Yatırım Varlık Kiralama 35 milyon TL kira sertifikası ödedi!

Yatırım Varlık Kiralama'nın 66 gün vadeli, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu 35 milyon TL tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikasının ana para ve getiri ödemesi tamam... 

İstanbul'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler dikkat! 

İstanbul'da ulaşım zorluğu nedeniyle raylı sistemlerinin çoğunluklu olduğu bölgelerde ev ve kira fiyatları bir hayli arttı. Bu bölgelerde yatırım yapan vatandaşlar kira konusunda kazançlı oluyor. 

Yatırım Varlık Kiralama'dan 40 milyon TL'lik kira sertifikası satışı!

Yatırım Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin Fon Kullanıcısı olduğu 40 milyon TL tutarındaki Yönetim Sözleşmesine Dayalı kira sertifikası sattı. 

Yatırım Varlık Kiralama 80 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Yatırım Varlık Kiralama'nın yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 120 gün vadeli, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin Fon Kullanıcısı olduğu 80 milyon TL tutarındaki Yönetim Sözleşmesine Dayalı kira sertifikalarının satış işlemleri tamam...

Yatırım Varlık Kiralama'nın Zorlu Enerji 2. tertip ihraç belgesi! 

Yatırım Varlık Kiralama tarafından Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 450 milyon TL kira sertifikalarının 2. tertip ihraç belgesi yayınlandı...

Yatırım Varlık Kiralama'nın 450 milyon TL kira sertifikaları ihracına SPK'dan onay!

Yatırım Varlık Kiralama tarafından yapılacak, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 450 milyon TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikaları ihracı SPK'dan onaylanlandı. 

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Zorlu Özel Yurt Yatırım ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Zorlu Özel Yurt Yatırım ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Sevda Zorlu tarafından kuruldu. 

Zorlu Holding, Ege'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Gayrimenkul yatırımlarını sürdürmeyi planlayan Zorlu Holding bu çerçevede Ege Bölgesi'nde gayrimenkul yatırımı yapmayı amaçlıyor.

Şanlıurfa, dev holdinglerin yatırım radarına girdi!

Şanlıurfa, ‘Cazibe Merkezleri Programı' kapsamında 1 ay içinde 110 yatırım başvuru aldı. Zorlu Holding, Esas Holding, Emine Sabancı Kamışlı ve Nobel İlaç'ın arasında bulunduğu dev holdingler Şanlıurfa'da yatırıma hazırlanıyor.

Yenisolar Enerji Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenisolar Enerji Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zeki Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu imzasıyla kuruldu.

Ahmet Zorlu: Sanayiye gayrimenkulden çok yatırım yaptık!

ZORLU Holding Başkanı Ahmet Zorlu, ‘son yıllarda gayrimenkule, sanayiden daha çok yatırım yaptığına’ dair algının yanlış olduğunu söyledi ve “Onun iki mislini sanayiye yatırdık." dedi.

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Kılıç, Talat Kılıç ve Murat Kılıç ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Zorlu Center yatırım planı Haberi

Zorlu Center yatırım planı

Türkiye'nin ilk beş fonksiyonlu karma kullanım projelerinden olan Zorlu Center, koronavirüse karşı tüm önlemlerini  yükselterek misafirlerine sağlıklı ve güvenilir hizmet veriyor. Geniş açık alanlarıyla misafirlerine sağladığı temiz hava imkanının yanı sıra, kültür-sanatı modayla, en güzel yemekleri lüks markalarla aynı çatı altında bir araya getiren Zorlu Center, maske zorunluluğu, ateş ölçümü, sosyal mesafe kuralları, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarıyla beraber, 2 milyon TL’yi aşan yatırımla 151 klima santralinin tümünde UVC (Ultraviyole) uygulamasını devreye sokuyor. Uygulandığı ortamda yer alan mikroorganizmaları yok eden UVC teknolojisinin uygulanmasıyla, taze hava ile de gelmesi muhtemel bakteri ve virüslerin yok edilip, hava kalitesinin yükseltilmesi amaçlanıyor. 

Zorlu Center’ın kullandığı ileri teknolojiler ile ilgili konuşan Zorlu Gayrimenkul Müdürü Didem Aydın, normalleşme süreciyle beraber Zorlu Center’ın tüm alanlarında birçok yeni önlem aldıklarını...