17 / 05 / 2024

Zorlu Center Yönetim Anonim Şirketi

Zorlu Center Yönetim Anonim Şirketi

Zorlu Center Yönetim Anonim Şirketi, Ahmet Nazif Zorlu, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Selen Zorlu Melik ve Zeki Zorlu tarafından 18 Nisan'da 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Zorlu Center'dan UVC teknolojisine 2 milyon TL'lik yatırım!

Zorlu Center, kontrollü sosyal hayata geçiş kapsamında COVİD-19’a karşı tüm önlem ve tedbirlerini arttırıyor. 2 milyon TL’den fazla yatırımda bulunan Zorlu Center, kapalı alanlarda yer alan hava kalitesini en yüksek seviyeye ulaştırıyor.

Zorlu Center'den çatısı çöken kafe hakkında açıklama!

Zorlu Center'de bugün saat 15:30'da meydan katında yer alan bir kafeteryanın çatısının çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Zorlu Gayrimenkul Yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Zorlu Center'de 8 milyon TL'ye icradan satılık rezidans!

İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, 30 ada, 165 parselde kayıtlı olan Zorlu Center projesindeki 805 numaralı rezidans daire 8 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Zorlu Center’dan ev aldı!

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu çifti oğulları Azur Benan dünyaya geldikten sonra daha büyük bir ev arayışına girmişlerdi. Çift, Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye penthouse ev satın aldı.

Ahmet Nazif Zorlu: İzmir'i marka kent yapmalıyız!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği (İZSİAD) Çarşamba Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, İzmir'in markası olmadığı, doğu kenti gibi gözüktüğünü söyledi.

Zorlu Center yılbaşında açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center yılbaşında açık mı? Zorlu Center yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Zorlu Center 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Konut Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Konut Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Lennar International Türkiye ofisini Zorlu Center'da açtı!

Zorlu Center'da yer alan ofisin açılış törenini Lennar International Başkanı Chris Marlin ve Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun gerçekleştirdi.

Zanzibar, Zorlu Center'da açıldı!

Seçkin mutfağı, sıcak atmosferi, tematik dekorasyonu ve yıllardır sürdürdüğü hizmet kalitesiyle oldukça iddialı Zanzibar, İstanbul’ un kalbinde yer alan Zorlu Center’da açıldı.

Zorlu Center Yönetim Anonim Şirketi Haberi

Zorlu Center Yönetim Anonim Şirketi

Zorlu Center Yönetim Anonim Şirketi, Ahmet Nazif Zorlu, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Selen Zorlu Melik ve Zeki Zorlu tarafından 18 Nisan'da 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Zorlu Center Yönetim Anonim Şirketi iş konusu; Konusu ile ilgili olarak yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilere danışmanlık yapmak yaptırmak yerli ve yabancı kuruluşlardan danışmanlık ve proje hizmetleri almak site ve apartman yöneticiliği yapmak yaptırmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Zorlu Center Yönetim Anonim Şirketi adres: Avcılar, Zorlu...