04 / 05 / 2024

Zorlu Centerda yılbaşı köyü mü kuruluyor

Zorlu Centerda yılbaşı köyü mü kuruluyor

HaberTürk muhabiri Zorlu Center’da kurulan renkli Yılbaşı Köyü’nü AVM’nin genel müdürü Hakan Tomar’la birlikte gezdi. Köyde yiyecek-içecek ünitelerinden moda ve aksesuvar mağazalarına kadar birçok alışveriş noktası yer alıyor

Zorlu Center yılbaşında açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center yılbaşında açık mı? Zorlu Center yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Zorlu Center 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası!

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Balance Güneşli yılbaşı partisi 23 Aralık'ta!

Balance Güneşli yılbaşı partisi düzenliyor. 23 Aralık Çarşamba günü Balance Güneşli satış ofisinde gerçekleşecek yılbaşı partisi 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Odeabank yılbaşına kadar konut kredisi faizini 1,15'e indirdi!

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Avrupa Konutları Kayaşehir yılbaşı sonrasında başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Kayaşehir projesi yılbaşı sonrasında hemen başlayacak. Avrupa Konutları markasıyla projeler geliştiren Artaş İnşaat, böylece Kayaşehir'de ilk projesinin inşasına başlamış olacak...

Yüreğir Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm yılbaşında tamamlanacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla Mahallesi 2.etap kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.Çelikel,Kışla Mahallesi’nde devam eden 1 etap kentsel dönüşüm çalışmalarının yılbaşında tamamlanacağını belirtti.

İnşaat sektöründe 2015 zorlu bir yıl olacak!

Geçtiğimiz yıl dünya ekonomisinde yaşanan olumsuzlukların ve jeopolitik gelişmelerin, Türkiye ekonomisiyle birlikte inşaat sektörünü de olumsuz yönde etkilediğini belirten Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, 2015'in de zorlu bir yıl olacağını belirtiy

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Markalı Konutlar Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Markalı Konutlar Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

Zorlu Centerda yılbaşı köyü mü kuruluyor Haberi

Zorlu Centerda yılbaşı köyü mü kuruluyor


HaberTürk muhabiri Zorlu Center’da kurulan renkli Yılbaşı Köyü’nü AVM’nin genel müdürü Hakan Tomar’la birlikte gezdi . Festival kapsamında, farklı alanlarda, minik kulübelerde yiyecek-içecek ünitelerinden moda ve aksesuvar mağazalarına kadar birçok alışveriş noktası yer alıyor


Öğle saatleri, aralık ayının ortasında hava açık, ama buz gibi. Bir yandan hafif tempolu bir müzik yükseliyor. Diğer yanda buz pateni sahası, devamında küçük ahşap kulübeler. Birinin içinden tarçın kokuları geliyor burnumuza, Alman Noel kurabiyelerinin kokusu. Bir diğerinde rengârenk, tasarım elpenler; ötekindeyse parlak hediyelik eşyalar ilk gözüme çarpanlar. Büyük markalar da bu küçücük kulübelere sığmış. Havada Christmas kokusu var! Ve hayır, burası Berlin, Viyana, Prag ya da St. Petersburg değil. İstanbul’un göbeği, Zorlu Center’ın “Yılbaşı Köyü”ndeyiz.


Radyo Babylon, internet yayınını bire bir buradan gerçekleştiriyor. Happy hours, silent...