04 / 05 / 2024

zorlu centerın açılışı neden ertelendi

zorlu centerın açılışı neden ertelendi

Sözcü Gazetesi 'nin bugün yayınladığı habere göre 185 mağaza ve AVM’nin bulunduğu Zorlu Center Zorlu Center'ın Başbakan Recep Tayyio Erdoğan ’lı açılışı dükkanların içki ruhsatları yüzünden ertelendi.

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

Bornova Doğanlar Stadı'nın açılışı ertelendi!

İzmir'in stat çilesine çözüm olması beklenen Bornova Doğanlar Stadı'nda yine rötar... PTT 1’inci Ligi’nde yer alan kulüplerin tamamlanmasını dört gözle beklediği Bornova Doğanlar Stadı’nın açılışı üç ay daha ertelendi.

İzmir Altınordu AFMO tesislerinde iki sahanın açılışı yapıldı!

Altınordu Futbol Kulübü, Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) Tesisleri’ndeki iki sahanın açılışını yaptı. İki doğal çim sahaya ise, Türk futbolunun önemli isimleri Serpil Hamdi Tüzün ve Gündüz Tekin Onay’ın isimleri verildi.

Timsah Arena yarın açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı dünyanın en heyecan verici 10 stadından biri olan Timsah Arena yarın açılıyor Görkemli bir törenle hizmete girecek olan stadın açılışındaki özel maçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da forma giyecek

Muğla Çocuk Bilim Parkı'nın açılışı yapıldı!

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muğla’nın ilk Çocuk Bilim Parkı’nın açılışı yapıldı. Kent merkezindeki bir alışveriş merkezinin içinde yer alan parkta 44 ayrı farklı deney testi yer alıyor.

İzmir MaviBahçe AVM bugün açılıyor!

İzmir Karşıyaka-Mavişehir'de 200 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen MaviBahçe Alışveriş Merkezi bugün açılıyor. Favori Kuyumculuk tarafında yapılan alışveriş merkezi, 3 bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacak.

Çekmeköy-Üsküdar Metro Hattı'nın açılışı 1 yıl ertelendi!

Anadolu yakasının ikinci metro hattı olacak Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosu 1 yıl gecikiyor. Doğuş İnşaat'ın yapımını üstlendiği ve bu yıl açılması planlanan hattın açılışı Eylül 2016'ya ertelendi.

Çekmeköy Üsküdar metro hattının açılışı ertelendi!

Doğuş inşaat tarafından hayata geçirilen ve bu yıl açılması planlanan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattının açılışı Eylül 2016'ya ertelendi.

Bolu Esas 14 Burda AVM bugün açılıyor!

Bolu'nun ilk alışveriş merkezi Esas 14 Burda, bugün açılıyor. Esas 14 Burda 120 mağazasıyla hizmete girecek ve İçinde giyim, market, restoran, cafe, sinema gibi bir çok alan barındıracak.

Erciş Şehirlerarası Otogarı yarın açılıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi kent halkının hizmetine sunacağı yeni çalışmalarının açılışlarını gerçekleştirecek. Van Büyükşehir Belediyesi Kent Parkı, Sahil Parkı, Erciş Otogarı ve alınan 11 yeni otobüsün açılışlarını gerçekleştiriyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nın açılış tarihi değişti!

Daha önce 2015-16 futbol sezonunun açılışına yetişeceği açıklanan, ardından sezonun ikinci yarısı için söz verilen Trabzonspor'un yeni stadının açılış tarihi bir kez daha ertelendi.

Bimeks Kıbrıs'taki mağazasının açılışını yaptı!

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'nin 'teknoloji üssü' olmaya geldi. 1001 Airport Mail Shopping Centre'deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilk ve tek teknoloji

Tarsus Kent Oteli yarın açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yaptırılarak, Kent Oteline dönüştürülen eski belediye binasının açılışı yarın saat 16.00’da Antik Roma yolu önünde yapılacak. Kent Oteli Şehit Mustafa Mahallesi’nde yer alıyor...

zorlu centerın açılışı neden ertelendi Haberi

zorlu centerın açılışı neden ertelendi


185 mağaza ve AVM’nin bulunduğu Zorlu Center’in Başbakan Erdoğan’lı açılışı dükkanların içki ruhsatları yüzünden ertelendi.


İçerisinde re­zi­dans, otel ve AV­M’­nin de yer al­dı­ğı Zor­lu Cen­ter ya­tı­rım ma­li­ye­ti 2.5 mil­yar do­la­r.

15 Eylül’de açılması planlanan, aralarında ünlü markaların da bulunduğu 185 mağazalı İstanbul Zincirlikuyu’daki Zorlu Center’ın açılışı ileri bir tarihe ertelendi. Erteleme için ‘teknik’ nedenler gerekçe gösteriliyor, ayrıntı verilmiyordu. Ancak SÖZCÜ bu ‘teknik’ ayrıntıya ulaştı. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı beklenen Zorlu Center’ın açılışının dükkanların içki ruhsatlarında ortaya çıkan kriz yüzünden gerçekleştirilemediği öğrenildi. Görüşüne başvurduğumuz Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, açılışın ertelenmesine ilişkin yöneticilerinden kendisine ayrıntılı bilgi ulaşmadığını söyledi.


Ruhsat tek başına olmaz


Zorlu Center yönetimi, inşaat işlerini noktalayıp açılma sürecine girilmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) gerekli ruhsat ve iskan izinleri...