17 / 05 / 2024

Zorlu Enerji işlemleri

Zorlu Enerji işlemleri

Borsa İstanbul'un Kamuyu Aydınlatma Platforumu'nda (KAP) yaptığı açıklamada, Zorlu Enerji'nin pay işlem sırası, Borsa İstanbul Otomatik Seans Durdurma Sistemi tarafından gün sonuna kadar durdurulduğu belirtildi

Zorlu Enerji hissesi işlem sırası durduruldu!

Borsa İstanbul, Zorlu Enerji hisselerinin işlem sırasını, olağandışı hareketlerin devam etmesi nedeniyle gün sonuna kadar durdurma kararı alırken, 15 takvim günü süreyle brüt takas uygulamasına geçilmesini kararlaştırdı.

Zorlu Enerji ile Schaeffler ortaklık anlaşması imzaladı

Zorlu Enerji, rüzgar türbinlerindeki major ekipmanların atölye seviyesi bakım hizmetleri ve bu alandaki yenilikçi çözümlerini arttırmak için Almanya merkezli olan teknoloji firması Schaeffler ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Resmi Gazete yayımlandı! O illerde yaşayanlar dikkat! Binlerce kişinin sayaç okuma, fatura ve borç işlemleri ertelendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından (EPDK), Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde bazı tüketicilerin sayaç okuma, fatura tahakkuk ve tahsilat işlemleri ile tahsil edilememiş borçlar işlemleri ertelendi.

Zorlu Enerji'den Pakistan'a güneş parkı!

Zorlu Enerji'nin Pakistan'da yapacağı 100 megavatlık solar park yatırımı için Lahor kentinde imza töreni düzenlendi.

Sinan Ak, Zorlu Enerji Grubu Başkanı oldu!

Ak, elektrik üretimi, satışı ve ticaretinden, enerji santralleri inşası, bakımı, onarımı ve işletme hizmetleri ve doğalgaz dağıtımına enerji sektöründe geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Zorlu Enerji Grubu’nun yatırım ve vizyonuna liderlik edecek.

Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı alıyor!

Zorlu Grubu şirketlerinden Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı satın almak için görüşmeler yaptığını açıkladı

Zorlu Enerji Pakistan'da şirket kuruyor!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Pakistan'da şirket kuracağını bildirdi. Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından yapılan açıklama heberimizin içinde yer alıyor.

Zorlu Enerji kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru yaptı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. kira sertifikası ihracını yayınladı.

Zorlu Enerji'den kredi derecelendirme notu açıklaması!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada kredi derecelendirme notunu açıkladı. Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Zorlu Enerji EPİAŞ sermayesinde pay sahibi olmak için başvuru yaptı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji EPİAŞ sermayesinde pay sahibi olmak için başvuru yaptı.

Zorlu Enerji sermayesini arttırdı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji sermayesinin 22.000.000 TL'den 25.000.000 TL'ye artırılmasına ilişkin işlemler başlattı.

Zorlu Enerji brüt takas uygulaması için açıklama yaptı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. brüt takas uygulaması için açıklama yaptı.

Zorlu Enerji'nin pay işlem sırası durduruldu!

Zorlu Enerji’ nin pay işlem sırası, Borsa İstanbul Otomatik Seans Durdurma Sistemi tarafından gün sonuna kadar durdurulduğu Kamuoyu Aydınlatma Platformu’ ndan ( KAP ) duyuruldu...

Zorlu Enerji'nin paylarında brüt takas uygulamasına gidildi!

Borsa İstanbul'un Kamuyu Aydınlatma Platforumu'nda (KAP) yaptığı açıklamada, Zorlu Enerji'nin pay işlem sırası, Borsa İstanbul Otomatik Seans Durdurma Sistemi tarafından gün sonuna kadar durdurulduğu belirtildi

Zorlu Enerji işlemleri Haberi

Zorlu Enerji işlemleri


Zorlu Enerji'nin pay işlem sırası, Borsa İstanbul Otomatik Seans Durdurma Sistemi tarafından gün sonuna kadar durduruldu.  


Borsa İstanbul'un Kamuyu Aydınlatma Platforumu'nda (KAP) yaptığı açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Daha önce 2 Ekim 2014 tarihinde işlem sırası durdurulan ZOREN.E pay işlem sırası, anılan payın piyasasında olağan dışı hareketlerin devam etmesi nedeniyle Borsa İstanbul Otomatik Seans Durdurma Sistemi tarafından bu kez gün sonuna kadar ikinci defa durdurulmuş olup, Borsamız bünyesindeki piyasaların açık, düzenli ve dürüst çalışmasını sağlamak üzere söz konusu payda, tedbir olarak; ikinci durdurmanın gerçekleştiği 15 Ekim 2014 gününü takip eden iş gününde gerçekleştirilen işlemlerden başlamak üzere 15 takvim günü süreyle brüt takas uygulamasına geçilmesi, bu süre içinde aracı kurum ve yatırımcı bazındaki takas alacaklarının takas süresinden sonra dağıtılması...