01 / 05 / 2024

zorlu grubu zorlu center

zorlu grubu zorlu center

Zorlu Grubu'nun 800 milyon dolara Özelleştirme İdaresi'nden aldığı Karayolları arazisine, 232 bin metrekare izinle 615 bin metrekare olarak inşa ettiği Zorlu Center Projesi'nin yaşadığı hüsran dünya basınında da yer aldı...

Zorlu, Raffles'i satıyor mu?

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

Zorlu Gayrimenkul’den doğaya duyarlı iki proje!

ZORLU Grubu tarafından 2006 yılında kurulan Zorlu Gayrimenkul, hedefini “bir asır sonra bile dünya çapında konuşulacak projelere imza atmak ve Türkiye’nin sosyal, kültürel ve ekonomik cazibe merkezlerini yaratmak’’ olarak belirledi.

Sinan Ak, Zorlu Enerji Grubu Başkanı oldu!

Ak, elektrik üretimi, satışı ve ticaretinden, enerji santralleri inşası, bakımı, onarımı ve işletme hizmetleri ve doğalgaz dağıtımına enerji sektöründe geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Zorlu Enerji Grubu’nun yatırım ve vizyonuna liderlik edecek.

Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı alıyor!

Zorlu Grubu şirketlerinden Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı satın almak için görüşmeler yaptığını açıkladı

Zorlu Gayrimenkul Grubu'nun acı günü! Mesude Pektaş vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Mesut Pektaş'ın annesi Mesude Pektaş vefat etti. Zorlu Gayrimenkul Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

Zorlu Levent 199, 440 milyon dolara satıldı!

Zorlu Grubu'nun Zorlu Center'dan sonra hayata geçirdiği ikinci önemli gayrimenkul projesi olan Levent 199, Katarlı bir fon tarafından satın alındı. 2016 yılı için 250 milyon dolarlık yatırım hedefleyen grup, bu satışla nakit gücünü artırmış olacak.

Zorlu Grubu'ndan Buharkent'e jeotermal tesis!

Türkiye'nin önemli jeotermal enerji üretim tesislerine sahip Zorlu Grubu, Aydın'ın Buharkent ilçesine yeni jeotermal tesislerinin kurulma aşamasına gelindiğini açıkladı.

Zorlu Tekstil Grubu inovasyona yatırım yapıyor!

Ev tekstilindeki zorlu rekabete inovasyonla meydan okuyan Zorlu Tekstil Grubu, anti alerjik kumaştan ışıkla kendini temizleyen perdeye kadar onlarca ürün geliştirdi.

Zorlu Tekstil EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı'na katılıyor!

Zorlu Tekstil Grubu, 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleşen EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı’na TAÇ Inova standında sergilenecek teknolojik yenilikleri ile damgasını vuruyor.

Soma’ya Zorlu müjdesi: Santralde geri adım!

Kolin Grubu’nun santral kurmak için 600 ağacı kestiği Soma’ya bu sefer güzel haber geldi. Zorlu Holding, Kolin’in termik santral yapmak için ağaç kestiği Manisa’nın Soma ilçesinde kuracağı ithal kömüre dayalı termik santralden vazgeçti.

Zorlu Tekstil Heimtextil Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük ve en önemli ev tekstili fuarı Heimtextil’de bu sene de yerini aldı.

Ahmet Nazif Zorlu ve Olgun Zorlu'dan yeni şirket!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Enerji Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu bugün yeni şirketleri İntermar Ticaret Pazarlama Turizm Sanayi Anonim Şirketi'ni kurdu...

zorlu grubu zorlu center Haberi

zorlu grubu zorlu center
Zorlu Grubu'nun 800 milyon dolara Özelleştirme İdaresi'nden aldığı Karayolları arazisine, 232 bin metrekare olarak inşa ettiği ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışına katılmadığı Zorlu Center'ın açılışından bu yana yaşadığı hüsran dünya medyasının da dikkatini çekti.


Wall Street Journal dün yayımladığı analizde 2.5 milyar dolara mal olan Zorlu Center'ın neden istenen başarıyı sağlayamadığını inceledi. Uzun zamandır merakla beklenen Zorlu Center'ın 10 Ekim'de gerçekleşen açılışının üzerinden 3 hafta geçtiğini belirten  gazete, AVM'deki dükkan sahiplerinden edindiği izlenimleri paylaştı.AVM'nin tam anlamıyla oturmasının ortalama 6-9 ay alacağına işaret edilen analizde, Zorlu'daki kira/ciro oranlarının yüzde 25-30 civarında olduğu...