18 / 05 / 2024

Zorlu Holding ulaşım

Zorlu Holding ulaşım

Büyükdere Caddesi’nde yer alan ve Zorlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen yeni merkez binası Levent 199, Grubun bölgenin lideri olma yönündeki gelecek vizyonunun gerçekleşeceği yeni adres olacak.

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Zorlu Holding, Ege'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Gayrimenkul yatırımlarını sürdürmeyi planlayan Zorlu Holding bu çerçevede Ege Bölgesi'nde gayrimenkul yatırımı yapmayı amaçlıyor.

Zorlu Holding'ten yatırım müjdesi!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuştu. Referandum sürecinde yabancı yatırımcıların Türkiye’ye bakışını değerlendirdi.

Zorlu Holding güneş enerjisine yatırım yapacak!

Zorlu Holding, elektronik, tekstil, madencilik ve gayrimenkulden sonra enerji sektöründe de yeni hamleleriyle üst ligi zorluyor.

Stevie Awards 2016'dan Zorlu Holding'e 3 ödül!

Dünyanın önemli iş ödüllerinden Stevie Awards 2016'da Zorlu Holding, web sitesi kategorisinde 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 ödül birden kazandı.

Zorlu Holding'ten enerjiye 2 milyar dolarlık yatırım!

15 Temmuz darbe girişimine karşı Türk halkının birbirine sarılarak vatana millete sahip çıktığını söyleyen Zorlu Holding’in Başkanı Ahmet Zorlu, “Bu beraberliği her alana yayalım. İşlerimize daha çok sarılıp daha fazla üretelim” dedi.

Zorlu Holding Levent 199'u sattı mı?

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, Zorlu Center projesiyle bir semti hayata geçirdiklerim söylüyor. Ahmet Nazif Zorlu, gayrimenkulde bir diğer önemli projeleri olan Levent 199 ile ilgili olarak ise "İstediğim parayı verirlerse tabii satarım" diy

Zorlu Holding Rumelihisarı'ndaki tarihi eseri villaya mı dönüştürdü?

Zorlu Holding sahibi Ahmet Nazif Zorlu Rumelihisarı üstünde aldığı, 2. grup tescilli tarihi eseri restore ettirmek için İBB'den “müze yapacağım” diye izin almıştı. Zorlu'nun eseri havuzlu villa yaptığı ve etrafını duvarlarla çevirdiği söyleniyor.

Zorlu Holding, İTÜ'lü Hyperloop ekibini ABD'deki etkinlikte destekledi!

Zorlu Holding, Hyperloop projesi kapsamında ABD'de düzenlenen yarışmada İTÜ Sci-X Hyperloop Pod Tasarım Ekibi'nin yanında yer alarak destek verdi.

Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri ulaşım!

Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. Daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Westside İstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede daire fiyatları 156 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Kestel Cihanpark Rezidans ulaşım!

Sait Zorlu İnşaat imzası ile Bursa Kestel'de hayata geçirilen proje Kestel Cihanpark bodrum kattan üst kat dublekse kadar çeşitli daire tipi seçenekleri sunuyor. Kestel Cihanpark Rezidans ulaşım bilgileri haberimizde mevcut.

Bizim Evler Ispartakule ulaşım bilgileri!

Bizim Evler Ispartakule toplam 1.200 adet konut ve 60 adet dükkandan meydana geliyor. İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından hayata geçirildi. "Bizim Evler Ispartakule ulaşım bilgileri" haberimizde yer alıyor.

Zorlu Holding ulaşım Haberi

Zorlu Holding ulaşım

Türkiye’nin lider gruplarından Zorlu Holding, merkez binasını Avcılar’dan Levent’e taşıyor. Büyükdere Caddesi’nde yer alan ve Zorlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen yeni merkez binası Levent 199, Grubun bölgenin lideri olma yönündeki gelecek vizyonunun gerçekleşeceği yeni adres olacak. Aşamalı olarak gerçekleşecek taşınma işlemi Ekim ortasında tamamlanmış olacak.


Taşınma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül şunları söyledi: “Türkiye ekonomisinin kalbinin attığı, ülkemizin büyük holdinglerinin ve finans kuruluşlarının yer aldığı İstanbul’un en gözde lokasyonlarından biri olan Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan Levent 199 Grubumuz’un gelecek vizyonunda önemli bir kilometretaşı olacak. Levent 199, Grubumuz’un faaliyet gösterdiği sektörlerde bölgesel lider olma yönündeki gelecek vizyonunu yansıtan standartlarda bir bina. İnsan ve çevre odaklı, modern bir mimari anlayışla tasarlanan yeni binamızın bizi her gün daha...