03 / 05 / 2024

zow AGT

zow AGT

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıttı. Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, ahşap ve mobilya sektörünün trendlerini belirleyen yeni ürünleriyle ZOW Fuarı’nda boy gösterdi.

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor!

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor. Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, ahşap ve mobilya sektörünün trendlerini belirleyen yeni ürünleriyle ZOW Fuarı’nda boy gösteriyor.

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Karabulak tarafından kuruldu. 

Agt Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agt Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da Fırat Oran tarafından kuruldu.

Agt Investment İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Agt Investment İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emre Özarslan tarafından kuruldu.

Agt Group Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Agt Group Yapı Denetim Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Agit Bora tarafından kuruldu.

Agtçevre Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agtçevre Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

AGT’den Antalya'ya 130 milyon Euro’luk yatırım!

AGT Ağaç Sanayi, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 120 milyon Euro'luk yatırımla Antalya'da ikinci fabrikasını açacak..

AGT Ağaç,  Antalya'ya 120 milyon euro yatırımla 2. fabrikasını açıyor!

Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş., ekonomik açıdan zor günlerin yaşandığı dönemde, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 120 milyon Euro yatırımla ikinci fabrikasını açmaya hazırlanıyor. 

AGT, İran'da fabrika kuruyor!

Beş kıtada 60 ülkeye ihracat yapan ahşap ürünleri üreticisi AGT, İran’da panel üretimi yapacak bir fabrika kuruyor.

AGT, Yapı Fuarı-TURKEYBUILD’de yerini aldı!

Mobilya bileşenleri sektörünün öncü isimlerinden AGT, trendleri belirleyen yeni ürünleriyle Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olan Yapı Fuarı-TURKEYBUILD’de yerini aldı.

AGT, Denizli'de showroom açtı!

AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. AGT, ılusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – lam, panel, profil, parke ve kapı üretimi yapıyor.

AGT, Concept Parke Serisi ile baharı evinize taşıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni “Concept Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve ağaçların dokusundan birebir ilham alınarak tasarlanan seri, evinizde bahar havası estirecek.

Agt Nakliye Kimya Yapı Malzemeleri İnşaat Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agt Nakliye Kimya Yapı Malzemeleri İnşaat Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Azim Kahraman tarafından 10 bin TL sermaye ile Büyükçekmece'de kuruldu.

AGT usta eğitimleri ile sektöründe çıtayı yükseltiyor!

Kapıdan parkeye, ahşabın olduğu her iç mekanda ürün yelpazesiyle çözümler sunabilen AGT, usta eğitimleri ile de sektörüne değer katmaya ve çıtayı yükseltmeye devam ediyor. AGT, 2017’de de çalışmalarına gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı eğitimleri ile devam etmeyi planlıyor.

zow AGT Haberi

zow AGT

AGT’nin 2014 renkleriyle donattığı çizilmez akrilik panel, kompozit tezgah, kapı modelleri ve yeni profiller fuarda yoğun ilgi gördü. Country tarzındaki yeni iç mekan kapı modeli de ilk kez ZOW Fuarı’nda tanıtıldı.

 Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW; sektör profesyonellerini 6’ıncı kez 20-23 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde buluşturdu. Fuara, Rusya’dan Suudi Arabistan’a, İran’dan Cezayir’e, Irak’tan İtalya’ya kadar uzanan 85 farklı ülkeden ziyaretçi katıldı. Dünyanın en büyük ilk üç ahşap mobilya bileşenleri üreticisinden biri olan AGT, fuarda ürün gruplarındaki yeni ürünlerini, farklı renk ve teknik uygulamalarını ziyaretçilerin beğenisine sundu. 2014 renk trendleriyle yenilenen çizilmez akrilik panel, kompozit tezgah ve yeni tasarım profiller fuarda yoğun ilgi gördü. AGT’nin kapı modelleri arasında büyük beğeni toplayan Silyon modelinin Country...