30 / 07 / 2024

ZOW İstanbul trend works

ZOW İstanbul trend works

Tüm dünyaya mobilya üretimi konusunda hammadde akışı sağlayan Türkiye, mobilya sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW, yepyeni bir konsepti ülkemize taşıyor.

Trend GYO'nun İstanbul'daki gayrimenkullerinin değeri açıklandı!

Trend GYO Alibeyköy ve Ümraniye'deki gayrimenkullerine ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki,  GYO'nun İstanbul'daki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi 717 ada 42 ve 43 parselleri satın aldı. Trend GYO, burada yeni bir konut projesine imza atacak. İşte ayrıntılar...

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İBB'nin hisselerini 3,6 milyona satın aldı

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Alibeyköy'de gerçekleştireceği projenin hayata geçirilmesi hedefi doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan hisselerin tapu devrinin bugün gerçekleştirildiğini açıkladı.

Trend GYO, Alibeyköy'den arsa aldı! Yeni proje geliyor! 

Trend GYO, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçireceği proje kapsamında 2 adet arsa satın aldı. Proje için çalışmalar hızlandı...

Trend GYO Sultanbeyli projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Trend GYO portföyünde yer alan İstanbul Sultanbeyli Projesine ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Trend GYO'nun genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Trend GYO'nun yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında alınan kararları, İstanbul Ticaret Odası Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Trend GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini ilan etti!

Trend GYO, 10 Nisan 2020 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş olan bağımsız denetim şirketini Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan etti.

Trend GYO Sultanbeyli Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Sultanbeyli Projesine ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Neo Trend Bursa'da yükseliyor!

Son yıllarda BURSA’nın eşsiz güzellikleriyle ünlenen bölgesi ve İstanbul’a açılan kapısı olarak bilinen Mudanya İlçesinde eşsiz projelere imza atan Tugay İnşaat yeni gözdesi Neo Trend ile farkını yine gösteriyor.

Trend Eğitim İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trend Eğitim İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Yalçın Abdik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Kasım'da İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu.

Ali Ağaoğlu: Yeni trend Cadde 1453 olacak!

Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul projesinin çekim merkezi olarak hayata geçirdiklerini söyleyen Ali Ağaoğlu, "Yeni trend Cadde 1453 olacak" diye konuştu..

ERSA Mobilya, ZOW 2015 İstanbul Fuarı'na katılacak!

Dünyaca ünlü çok sayıda fuarda özel tasarım ürünlerini paylaşan ERSA Mobilya, 19-22 Mart tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ZOW 2015 İstanbul fuarına katılıyor.

ZOW'un Trend Works konsepti dünyaya tanıtıldı!

ZOW'un Trend Works konsepti dünyaya tanıtıldı. Dünyada ilk kez entegre bir yaklaşımla sanayi, akademik dünya ve tasarım dünyasını bir potada eriten ZOW, trend_works konseptinin global lansmanını yaptı.

ZOW İstanbul trend works Haberi

ZOW İstanbul trend works

Tüm dünyaya mobilya üretimi konusunda hammadde akışı sağlayan Türkiye, mobilya sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Mobilya ihracatımızı hammadde ile sınırlamadan,  bitmiş mobilya konusunda da ihracatta önemli bir paya sahip olma hedefi ile yola çıkan Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW, yepyeni bir konsepti ülkemize taşıyor. İlk uygulaması bu yıl Şubat ayında ZOW Bad Salzuflen’de ‘trend kahini’ Lidewij Edelkoort öncülüğünde gerçekleştirilen trend_works konsepti, Trendsetter Adnan Serbest küratörlüğünde 19-22 Mart 2015’te 7. kez düzenlenen ZOW İstanbul’da ilk kez görücüye çıkıyor.


Mobilyaların kişiselleştirilerek katma değerli ürünlerin tüketiciye sunulması ve zanaatın ön plana çıkması için hazırlanan trend_works konseptinin, ZOW İstanbul Trendsetterı Adnan Serbest ve ZOW Bad Salzuflen’in Trendsetterı Lidewij Edelkoort; ZOW İstanbul’da yan yana sergi alanlarında 2016-2017 mobilya trendlerini...