21 / 05 / 2024

Zsa Zsa Gabor malikanesi

Zsa Zsa Gabor malikanesi

2016 yılında 99 yaşında ölen Macar asıllı Amerikalı aktris Zsa Zsa Gabor’dan miras kalan, ABD’nin Los Angeles kentinin Bel Air bölgesindeki malikâne, 23.4 milyon dolardan satışa sunuldu. 

Özsa Hy İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Hy İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özsoy ve Yılmaz Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Özsa Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsa Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Alper Öztürk ve Erol Sarı ortaklığında kuruldu.

Özsağlam Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsağlam Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atakan Sağlam ve Harun Sağlam ortaklığında kuruldu.

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Resul Ömer Adıyaman tarafından kuruldu.

Özsağlam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsağlam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Sağlam tarafından kuruldu.

Zsa Zsa Gabor’ın Los Angeles'taki evi 23.4 milyon TL'ye satılıyor!

Coldwell Banker Global Luxury yetkilileri, 2016 yılında ölen Amerikalı aktris Zsa Zsa Gabor'ın evini satışa çıkardı. 23.4 milyon dolara satışa çıkan malikane için iki Türk iş adamı teklifte bulundu.

Zsa Zsa Gabor'un Los Angeles'taki malikanesi satışa çıkarıldı!

2016 yılında 99 yaşında ölen Macar asıllı Amerikalı aktris Zsa Zsa Gabor’dan miras kalan, ABD’nin Los Angeles kentinin Bel Air bölgesindeki malikâne, 23.4 milyon dolardan satışa sunuldu. 

Özsağlam İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsağlam İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdin Özaslan tarafından kuruldu. 

Özsa Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sayit Usta ve Özer Sütcü ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu.

İzsa Dış Ticaret Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İzsa Dış Ticaret Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Sevinç Keçeci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Karaköy, Arapcami Mahallesi'nde kuruldu.

Aydın Söke'de Özsağlık Sitesi'nde icradan satılık daire!

T.C. Söke 2. İcra Müdürlüğü, Aydın ili Söke ilçesi Yenikent mahallesinde bulunan Özsağlık Sitesi'ndeki daireyi, 362 bin 457,50 TL'den satışa çıkardı. Satış, 28 Ağustos 2012 Salı günü 14:00-14:05 saatleri arasında yapılacak

Zsa Zsa Gabor malikanesi Haberi

Zsa Zsa Gabor malikanesi

2016 yılında 99 yaşında ölen Macar asıllı Amerikalı aktris Zsa Zsa Gabor’dan miras kalan, ABD’nin Los Angeles kentinin Bel Air bölgesindeki malikâne satışa çıkarıldı. Zsa Zsa Gabor'un Los Angeles'taki malikanesi 23.4 milyon dolardan satılıyor. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre daha önce rock yıldızı Elvis Presley’e ait olan villanın bir zamanlar İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth, eski ABD başkanları Ronald Reagan, George H.W.Bush ile Elizabeth Taylor ve Frank Sinatra gibi ünlülere ev sahipliği yaptığı belirtiliyor.