02 / 05 / 2024

İzsa Dış Ticaret Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İzsa Dış Ticaret Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İzsa Dış Ticaret Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Sevinç Keçeci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Karaköy, Arapcami Mahallesi'nde kuruldu.



İzsa Dış Ticaret Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Sevinç Keçeci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


İzsa Dış Ticaret Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; DIŞ TİCARET Her türlü inşaat ve inşaat malzemeleri ve diğer bilimum sanayi ürünlerinin ithalatı ihracat ve dahili ticareti. İNŞAAT Her türlü inşaat tahhüt işleri yapmak,Konut,Sanayi Siteleri inşa etmek,yapmak,satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karşılığı binalar yapmak,yurt içinde yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak.bu işleri yapabilmek için lazım olan araç ve gereçleri satın almak satmak ithal ve ihraç etmek.Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak,yaptırmak,bunları satmak,kiraya vermek. İNŞAAT MALZEMELE İnşaatlarda kullanılan her türlü kereste ve mamulleri alım satımı inşaatlarda kullanılan her türlü sıhhı tesisat aksam ve malzemeleri alım satımı inşaatlarda kullanılan ateşe dayanıklı kablolar ile elektrik malzemelerinin alım satımı inşaatlarda kullanılan atık su boruları ve bunların aksam ve malzemeleri alım satımı inşaatlarda kullanılan inşaat demirleri bunlara ait aksam ve malzemelerinin alım satımı Şirket amacını gerçekleştirebilmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verebilir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkuller ile ilgiliolarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi,ifraz,tevhit,taksim,parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Konus ile ilgili olarak ithalat ve ihracat yapabilir.



Geri Dön