16 / 05 / 2024

Züchex Fuarı 2014 ne zaman

Züchex Fuarı 2014 ne zaman

Yaşam alanlarının ihtiyacı, dünya markalarını tek bir çatı altında toplayan EVDEMA, en yeni ürünleriyle 3-7 Eylül tarihleri arasında TÜYAP'ta düzenlenecek 25.Uluslararası Züccaciye, Dekoratif & Hediyelik Ev Eşyaları Fuarı'na katılıyor...

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Emsan, ürünleriyle Zuchex’e damga vurdu!

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.

Zücdex 27. kez kapılarını açtı!

Ev tekstilinden elektrikli ev eşyalarına, çatal bıçak, tencere gibi çelik gruplarından plastik ve yüzlerce çeşit porselen grubuna kadar ev ürünlerinin sergilendiği Zücdex Fuarı, 22 Eylül'de 27'nci kez kapılarını açtı.

WMF, Züchex'te boy gösterecek!

Dünya’nın en geniş ürün yelpazesine sahip Alman mutfak devi WMF, 22 – 25 Eylül tarihlerinde Tüyap’ta 27’incisi gerçekleşecek olan Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda yer alacak.

Emsan, yeni ürünlerini Züchex Fuarı'nda sergiledi!

Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex), 1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı.

26. ZÜCHEX Fuarı 1 Ekim'de kapılarını açıyor!

Makarnayı süzmeden kullanılabilecek akıllı tencereden çay tabağına yapışmayan bardağa, altın kaplama çatal bıçak takımlarına kadar bir evin ihtiyacı olacak her şey dünyanın en büyük 4. fuarı olan 26. ZÜCHEX Fuarı’nda sergileniyor.

Zuchex Züccaciye Fuarı 01-04 Ekim'de!

Zuchex Züccaciye, Ev ve Mutfak Eşyaları, Dekoratif, Hediyelik ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı 01-04 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açıyor.

Türkiye'deki konutların yüzde 39'u sigortalı!

Sigorta ve reasürans ile emeklilik şirketlerinin aktif büyüklüğü, geçen yıl 81 milyar liraya ulaştı. Söz konusu şirketler 2014'te konsolide bazda 1,47 milyar lira teknik kar elde etti, bilanço karları ise 1,4 milyar lira oldu.

Turkcell 30.7 milyon TL'lik enerji tasarrufu sağladı!

Turkcell uyguladığı verimlilik ve tasarruf çözümleri sayesinde, 2014 yılında, 30,7 milyon TL’ye karşılık gelen 111 milyon kilovat saatlik enerji tasarrufu sağladı.

İnşaatta büyümenin yavaşlaması vinç sektörünü etkiledi!

Türkiye, inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan büyüme hızının 2014'te düşmesi, kule vinç odaklı agresif büyüyen vinç sektöründe de büyümenin gerilemesine neden oldu..

Dünya plastik devleri İstanbul’da buluşuyor!

Chinaplas’tan sonra dünyanın her sene düzenlenen en büyük ikinci, Türkiye’nin ve de Avrasya’nın en büyük fuarı Plasteurasia Fuarı 2014 bu yıl 24. kez kapılarını açıyor.

Home&Tex Fuarı ve ZüccEV Fuarı aynı anda CNR EXPO'da!

Ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ihracatını artırmak amacıyla düzenlenecek "Home&Tex Fuarı", 19-22 Kasım tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. ZüccEV Fuarı'da eş zamanlı olarak kapılarını açıyor.

Züchex Fuarı 2014 ne zaman Haberi

Züchex Fuarı 2014 ne zaman

Yaşam alanlarının ihtiyacı, dünya markalarını tek bir çatı altında toplayan EVDEMA, en yeni ürünleriyle 3-7 Eylül tarihleri arasında TÜYAP'ta düzenlenecek 25.Uluslararası Züccaciye, Dekoratif & Hediyelik Ev Eşyaları Fuarı'na katılıyor.


Dekorasyon tutkunlarının heyecanla beklediği ve yeni sezonunun açılışını müjdeleyen Züchex Fuar'ı kapılarını 3 Eylül'de açacak. 7 Eylül’e kadar gezilebilecek fuarda EVDEMA, 12. salonda yer alan 430 metrekarelik standında 500'ü tamamen yeni olmak üzere toplam 3 bin farklı ürününü sergileyecek.


2014 yılının en yeni ürün gruplarının tanıtılacağı Züchex Fuarı’nda, sektöre yön veren en son trendler gün yüzüne çıkıyor. EVDEMA Zuchex Fuarı’na özel olarak hazırladığı İstanbul ve dünya temalı aksesuarlarda tasarım ve kaliteyi buluşturuyor. Sadece EVDEMA standında görülebilecek temalı aynalar, mumluklar, antika kameralar ve masa üstü aksesuarları sektör profesyonellerinin ve tüketicilerin beğenisine sunuyor. EVDEMA...