19 / 05 / 2024

Züchex Home fuarı

Züchex Home fuarı

PENELOPE, 3 - 7 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Züchex Home’a katıldı. Fuarda 20. Yıl Özel Koleksiyonu’nu tanıtan PENELOPE, kaz tüyü konusundaki uzmanlığını seçkin ve kişiye özel tasarımlarıyla bir kez daha gözler önüne serdi...

Peugeot'dan yeni E-3008! Peugeot elektrikli ürün gamına yeni modeller ekledi

Peugeot, Zürih Otomobil Fuarı'nda aralarında Peugeot E-3008'in de yer aldığı ve elektrikli ürün gamına eklediği en yeni modelleri sergilemeye başladı. İşte merak edilen o modellerin detayları...

Görenler hayrete düştü! Olmaz olmaz demeyin! Ev fiyatına salon takımı!

Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayan Mobilya Fuarı’nda sergilen salon takımı astronomik fiyatıyla görenleri şaşkına çevirdi. Altın varaklı ve el oyması salon takımı, yurt dışından bir alıcı için özel olarak tasarlanmış.

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Kentsel dönüşüm ve konut projelerine hız veren Home Yapı Silivri'de yeni projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Firma, Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinin inşaatına başladı.

Home&Tex Fuarı Yeşilköy'de başladı!

500'den fazla markayı aynı çatı altına toplayacak Home&Tex Fuarı, Yeşilköy'de başladı. Fuar, 60'ın üzerinde ülkeden 30 bin üzerinde yerli ve yabancı alıcıyı bir araya getirecek.

Home&Tex Fuarı 26 Eylül'de başlıyor!

500'den fazla markaryı aynı çatı altında toplayacak Home&Tex Fuarı 26-29 Eylül'de, CNR Expo Yeşilköy'de düzenleniyor.

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Metro Home Evleri Beylikdüzü fiyat listesi!

Metro Home Evleri İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Toplam 1.200 daireye yer verilen projede daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Şehir Hastaneleri sempozyumu düzenlendi!

Beylikdüzü TÜYAP fuar alanında gerçekleştirilen ve iki gün süren Şehir Hastaneleri sempozyumu yoğun ilgi gördü.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Sivas Yenişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü!

Sivas enişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü. Tapularını alan vatandaşlar Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İSMOB’da mobilyalar konuşacak!

İSMOB mobilyaların dile geldiği özel bir törenle açıldı. 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan İSMOB’da bu yıl 500’den fazla ürün sergileniyor.

İSMOB 10 Ocak’ta kapılarını açıyor!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Züchex Home fuarı Haberi

Züchex Home fuarı

Türkiye’nin ilk kaz tüyü yastık – yorgan üreticisi Maya Tekstil’in premium markası PENELOPE, 3 - 7 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Züchex Home’a katıldı. Fuarda 20. Yıl Özel Koleksiyonu’nu tanıtan PENELOPE, kaz tüyü konusundaki uzmanlığını seçkin ve kişiye özel tasarımlarıyla bir kez daha gözler önüne serdi.


Son 20 yıldır Türkiye’de uyku kültürünün öncüsü Maya Tekstil, kaz tüyü uyku ürünleri alanındaki lider markası PENELOPE ile 25. Züchex Fuarı’na katıldı. 25. Uluslararası Züchex Züccaciye ve Ev Eşyaları Fuarı kapsamında bu sene ilk kez düzenlenen, ev tekstili ve dekorasyonuna dair her türlü ürünün yer aldığı Züchex Home’da özel koleksiyonu ile yer alan PENELOPE, yerli ve yabancı katılımcılarla buluştu.

Sektördeki 20. Yılını kutlayan Maya Tekstil, fuarda, bu anlamlı yılın şerefine özel tasarladığı PENELOPE 20. Yıl Özel Koleksiyonu’nu...