17 / 05 / 2024

Züchex Home

Züchex Home

PENELOPE, 3 - 7 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Züchex Home’a katıldı. Fuarda 20. Yıl Özel Koleksiyonu’nu tanıtan PENELOPE, kaz tüyü konusundaki uzmanlığını seçkin ve kişiye özel tasarımlarıyla bir kez daha gözler önüne serdi...

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Çakar, Fatih Günay ve Habib Yalnız ortaklığında kuruldu.

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

 Şık bir yılbaşı sofrası planlayanlar bu indirimleri kaçırmayın! English Home 23 Aralık Fiyat Listesi

Yılbaşını evde aileniz ve sevdiklerinizle mi geçireceksiniz?  Kuracağınız sofrada eksikleriniz varsa işte English Home 23 Aralık Fiyat Listesi…

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..

Bosch’dan buzdolabı alın Apple Watch kazanma şansınız olsun! İşte Bosch Home Connect 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bosch yeni geliştirdiği Home Connect teknolojisini buzdolaplarında uygulamaya aldı. Bu teknolojinin birçok özelliğinin yanı sıra, Bosch ürettiği bütün buzdolaplarında artık bu uygulamayı kullanıyor. Bosch’un başlatmış olduğu çekilişle, Home Connect buzdolabı alanlar, Apple Watch kazanma şansı var.

Yok böyle bir indirim! English Home 31 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en sevilen ev-yaşam markası English home yüzde 60'a varan indirimlerle sizi mağazalarına bekliyor. Bardaktan tekstile, fincanlardan termoslara ne ararsanız dev indirimli fiyatlarıyla şok olacaksınız. İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Seka Home Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Home Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Tarık Selimoğlu tarafından kuruldu.

ENGLISH HOME’DA %50+20 İNDİRİM! Tüm ürünlerde geçerli %60 çılgın indirim!

Sevilen ev tekstil markası English Home’da indirimler hız kesmeden devam ediyor. English Home son olarak mevcut indirimlere ek %20 indirim daha yaparak yeni bir kampanya başlattı. Yeni kampanyanın ayrıntılarına bakarsak tüm ürünlerde sepette %20 indirim uygulanacak.

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Samad Sahranavard tarafından kuruldu.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Alagöz tarafından kuruldu.

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Kentsel dönüşüm ve konut projelerine hız veren Home Yapı Silivri'de yeni projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Firma, Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinin inşaatına başladı.

Züchex Home Haberi

Züchex Home

Türkiye’nin ilk kaz tüyü yastık – yorgan üreticisi Maya Tekstil’in premium markası PENELOPE, 3 - 7 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Züchex Home’a katıldı. Fuarda 20. Yıl Özel Koleksiyonu’nu tanıtan PENELOPE, kaz tüyü konusundaki uzmanlığını seçkin ve kişiye özel tasarımlarıyla bir kez daha gözler önüne serdi.


Son 20 yıldır Türkiye’de uyku kültürünün öncüsü Maya Tekstil, kaz tüyü uyku ürünleri alanındaki lider markası PENELOPE ile 25. Züchex Fuarı’na katıldı. 25. Uluslararası Züchex Züccaciye ve Ev Eşyaları Fuarı kapsamında bu sene ilk kez düzenlenen, ev tekstili ve dekorasyonuna dair her türlü ürünün yer aldığı Züchex Home’da özel koleksiyonu ile yer alan PENELOPE, yerli ve yabancı katılımcılarla buluştu.

Sektördeki 20. Yılını kutlayan Maya Tekstil, fuarda, bu anlamlı yılın şerefine özel tasarladığı PENELOPE 20. Yıl Özel Koleksiyonu’nu...