02 / 05 / 2024

Zühre ürünleri

Zühre ürünleri

İstanbul Unkapanı’nda 2 komşu dükkânın ortakları tarafından kurulan Zühre, yurtiçi ve yurtdışında 700 mağazaya ürün veriyor. 5 yılda 10 mağaza açmayı hedefleyen firma, 50 olan bayi sayısını da 200’e çıkaracak.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egem Kavaklı tarafından kuruldu.

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neçmittin Gündüz tarafından kuruldu.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Firutti İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firutti İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yıldız tarafından kuruldu.

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Güler tarafından kuruldu.

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ayşar tarafından kuruldu.

Birleşim1 İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim1 İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Gürbüz tarafından kuruldu.

Saby İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saby İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayram tarafından kuruldu.

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Kuruldu!

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşi tarafından kuruldu.

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Zühre ürünleri Haberi

Zühre ürünleri

Muhafazakar giyim markası Zühre, hem yurtiçinde hem de yurtdışında işlerini büyütmek amacıyla harekete geçti. 14 yılı aşkın zamandır faaliyette bulunan firma bu zamana kadar ağırlıklı olarak toptan üretim ve franchise vererek büyürken, 2020 yılında hem mağazalaşma hem ihracat hem de e-ticaret alanlarında çalışmalara başladı. Kuruluş hikayelerini, yatırımlarını ve yeni dönem hedeflerini dinlemek amacıyla açıklamalarda bulunan Zühre Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, Türkiye’de 500, yurtdışında 200 nitelikli mağazada Zühre markalı ürünlerin satıldığını söyledi.

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; kendi mağazalaşma süreçlerine yeni başladıklarını sözlerine ekleyen Yazıcıoğlu, 5 yılda 10 mağaza açacaklarını söyledi. Mağazalarının 5’inin İstanbul’da olacağını belirten Yazıcıoğlu, “Yönetimi bize ait bu mağazalar markamızın örnek mağazaları olacak ve franchise sisteminin büyümesini sağlayacak. Şuan 50 olan franchise sayımızı da 5 yılda 200’e çıkarmayı planlıyoruz” şeklinde...