15 / 05 / 2024

Zühtü Ferah

Zühtü Ferah

Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Emrah Somay, Onur Türkoğlu, Hasan Özoğul, Zühtü Ferah tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sinerji Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Erden Ayas, Musa Bakıcı, Hasan Özoğul, Zühtü Ferah tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Zühtü Topbaş Kimdir?

Ömer Zühtü Topbaş kimdir Ömer Zühtü Topbaş’ın mesleği nedir? Ömer Zühtü Topbaş eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mah 3453 ada 1 parsel ve kısmen 595 ada 1 parsel, Zühtüpaşa Mah 3454 ada 1, 2 ve 3 parseller, Tuğlacıbaşı Mah 580 ada 11, 13 ve 14 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

TİKA, Afganistan'da son 15 yılda 1300'ü aşkın proje hayata geçirdi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Kabil Koordinatörü Zühtü Çal, TİKA olarak Afganistan genelinde 2005'ten itibaren 1300’ü aşkın proje ve faaliyet gerçekleştirdiklerini belirtti.

FGB Enerji İnşaat Madencilik ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FGB Enerji İnşaat Madencilik ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Zühtü Ferah, Hakan Baykara ve Ömer Selim Geylan tarafından kuruldu.

Kadıköy Zühtüpaşa imar planı askıya çıktı!

İstanbul Kadıköy  Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Orduevi Kıyı Koruma Yapısı (Anroşman) Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya Alma Tutanağı askıya çıkarıldı.

Gigabiomol Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gigabiomol Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Can ve Zühtü Tanıl Kocagöz ortaklığında kuruldu. 

Kadıköy'de 4.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Zühtü Ferah Haberi

Zühtü Ferah
Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Emrah Somay, Onur Türkoğlu, Hasan Özoğul, Zühtü Ferah tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a) Her türlü konfor endüstri ve enerji tesisleri konularında mühendislik, müşavirlik, araştırma, etüt ve proje tanzimi, planlama, işletmecilik, eğitim, mümessillik hizmetleri yapmak, ayrıca teknik uygulama sorumluluğu alabilmek. b) Özellikle ısıtma, havalandırma, klima tesisleri ile sıhhi ve sınai tesisata ait planlama projelendirme, kontrol ve işletme hizmetleri yapmak, bu konuda görevlendirilecek şahısların işletme öncesi ve hizmet içi eğitimlerini yürütmek ve tesislerin işletme ve bakımları için organizasyonlar kurmak. c) Mekanik tesisat konularında taahhüt, mümessillik, pazarlama, alım-satım ve ticareti d)...