19 / 05 / 2024

Zühtü Işıl Spor Kompleksi açılışı

Zühtü Işıl Spor Kompleksi açılışı

Karşıyaka'yı sporda marka kent haline getirme hedefiyle örnek projelere imza atan Karşıyaka Belediyesi, dev spor kompleksi inşaatını tamamladı.

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

İŞKUR'dan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Kaçırmayın!

Pek çok kişinin en çok araştırdığı konular arasında yer alan bekçi alımları için Eylül 2023 müjdesi geldi. İŞKUR'un yayımladığı ilana göre 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Kaçırmayın...

Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Zühtü Topbaş Kimdir?

Ömer Zühtü Topbaş kimdir Ömer Zühtü Topbaş’ın mesleği nedir? Ömer Zühtü Topbaş eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

Yüzbinlerce kişi devletin mali desteklerinden yararlanmanın yollarını merak ederken, beklenen açıklama da yapıldı. Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

Hyundai i10 ağustos fiyat listesi güncellendi! Milyonların göz bebeği Hyundai i10’a zam! 12 Ağustos 2022 fiyat listesi

Bütün otomobil modellerinin ağustos ayı fiyat listeleri merak edilirken, milyonlarca insanın göz bebeği olan Hyundai i10 da fiyat listesini güncelledi. Peki Hyundai i10’un Ağustos 2022 fiyat listesi nasıl? İşte detaylar…

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 10 adet işletmeyi kiraya verecek!

Mülkiyeti Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne ait olan 10 adet işletme için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte detaylar...

Apartman yöneticisinin usulsüz harcaması için ne yapılır?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında Apartman yöneticisinin usulsüz harcaması için ne yapılır sorusuna yanıt verdi.

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İskansız ev için konut kredisi nasıl çekilir? 

Ev sahibi olmak isteyenler ancak almak istedikleri ev için iskanı olmayan vatandaşlar iskansız ev için konut kredisi veren bankaları araştırıyor. Peki,  iskansız ev için konut kredisi alınabilir mi? İşte detaylar...

Murat Emir'den cemevlerindeki mülkiyet sorununun çözümü için yasa teklifi!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Büyükşehir Belediye Yasası kapsamında köylerin mahalleye dönüştürülmesi sonucu cemevlerinde ortaya çıkan mülkiyet hakkı sorununun çözümü için TBMM’ye yasa teklifi sundu.

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Sözüer tarafından kuruldu.

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Zühtü Işıl Spor Kompleksi açılışı Haberi

Zühtü Işıl Spor Kompleksi açılışı

Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen 1912 - Zühtü Işıl Spor Kompleksi, FIBA standartlarına göre tasarlandı. Bin 600 kişilik seyirci kapasitesine sahip kapalı spor salonunun bulunduğu kompleks; basketbol sahası, eskrim ve okçuluk salonu, kapalı ve açık otoparkı, soyunma odaları ve sosyal alanlarıyla birlikte toplam 7 bin 300 metrekare arazi üzerine kuruldu. Komplekste, Karşıyaka'nın ilk yarı olimpik yüzme havuzu da yer aldı. 500 metrekarelik havuzun kış aylarında da kullanılabilmesi için ısıtma sistemi oluşturuldu.



7 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Toplam 7 milyon liraya mal olan dev spor kompleksinin açılışı için de hazırlıklar tamamlandı. Sporcuların ve sporseverlerin yeni çekim merkezi olacak tesis, 16 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'te görkemli bir açılış töreniyle hizmete girecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da katılacağı törene tüm İzmirlileri davet eden...