05 / 05 / 2024

Zülfikarlar Holding Atalay Residence

Zülfikarlar Holding Atalay Residence

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Bağdat Caddesi'nde inşa edilen 80 dairelik Atalay Residence projesinde daire satışları başladı.

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

SASA Erdemoğlu Holding'in Adana'daki kreş ve gündüz bakımevinin temeli atıldı!

SASA Erdemoğlu Holding tarafından Adana'da inşa edilecek kreş ve gündüz bakımevinin temel atımı törenle yapıldı. 

Naksan Holding'in eski yöneticileri hakkında kırmızı bülten!

Gaziantep'te devam eden FETÖ davasında, Naksan Holding eski yöneticileri firari sanıklar Osman, Bahaeddin, Beyhan ve Mehmet Hilmi Nakıboğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 

Başaran Holding'in İran'da düşen jetinin karakutuları böyle çözüldü!

Başaran Holding’e ait jetin neden kaza yaptığını aydınlatacak karakutuların çözümünün nasıl yapıldığı İran tarafından hazırlanan raporda detaylı şekilde anlatıldı.

Rönesans Holding, PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Rönesans Holding, 2018 yılına ilişkin mali kayıtlarının denetlenmesi için PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Yıldız Holding 2 milyar dolarlık gayrimenkulünü satıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü yazısında Yıldız Holding'in ihracata yükleneceğini ve 2 milyar dolarlık gayrimenkul satacağını açıkladı.

Yıldız Holding UCZ'yi satın aldı!

YILDIZ Holding, bir süredir market perakendeciliğinin en hareketli kuruluşlarından biri. ŞOK'u satın alarak sektöre adım atan Yıldız Holding, Diasa, Onurex gibi markaları da alarak büyümesini sürdürdü. İlerleyen süreçte Ciner Holding'ten UCZ'yi de satın alarak bu alandaki büyümesini iyice perçinledi

Kırmızıtaş Holding'in sahiplerinden 2'si tutuklandı!

Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltında bulunan Kırmızıtaş Holding'in sahibi 3 zanlıdan 2'si için tutuklanma kararı çıkarıldı. 

Kırmızıtaş Holding'e FETÖ'den el konuldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kırmızıtaş Holding'e el konulduğu belirtildi.

Babacan Holding yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Babacan Holding, faaliyet gösterdiği enerji, lojistik ve turizm alanlarında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında 1.8 milyar liralık yatırım hedeflediğini açıklayan Babacan Holding; yılın ilk yarısında hedeflerinin yüzde 50’lik kısmını hayata geçirdi.

Babacan Holding’ten Anneler Günü’ne özel beştaş yüzük hediye!

Çevreye duyarlı, sosyal sorumluluklarının bilincinde hareket eden özel günlere verdiği önemle dikkat çeken Babacan Holding, Anneler Günü’nü unutmadı. Babacan Holding, 13-21 Mayıs tarihleri arasında konut alanlara özel beştaş yüzük hediye ediyor.

Zülfikarlar Holding Atalay Residence Haberi

Zülfikarlar Holding Atalay Residence

Zülfikarlar Holding tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde hayata geçirilen Atalay Residence projesinde satışlar başladı. 


20 katlı tek blokta toplamda 80 adet daireden meydana gelen Atalay Residence projesinde 136 metrekare-138 metrekare olmak üzere 2 tip 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


3 bin 400 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Kadıköy Atalay Residence'ta daire teslimlerinin 2017 Eylül ayında yapılması planlanıyor. 


Atalay Residence projesinde, 360 derece panoramik seyir terası,fitness alanı,sauna ve buhar odası,çocuk oyun alanları,her daireye özel 2 araçlık kapalı otopark ve 5metrekarelik depo alanları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Atalay Residence nerede?


Atalay Residence adres: Tütüncü Mehmet Efendi Cad. Prof. Reşit Belgesay Sok. No:6 Bağdat Cad. Göztepe / İSTANBUL


Atalay Residence iletişim:

Telefon : 0 (216) 301 10 12

Web: http://