17 / 05 / 2024

Zülfiye Arslan Kazancı Holding

Zülfiye Arslan Kazancı Holding

AKSA Doğalgaz ve AKSA Elektrik Dağıtım Grup Başkanı Yaşar Arslan'ın annesi Zülfiye Arslan hayatını kaybetti

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayçin Mungan, Bora Arslan ve Burak Özer ortaklığında kuruldu.

Dolar 27 gün sonra böyle olacak! Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

Dolar/TL, dün güne değer kazancıyla başlamasının ardından 19,2560 seviyelerine kadar yükseldi ve günü 19,2246'dan tamamladı. Dolar yükselirken vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

Şeyma Subaşı’nın Instagram ücretli abonelik kazancı şoke etti! O rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, bu kez Instagram ücretli abonelik kazancı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyetik güzelin Instagram kazancı ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Ünsalan Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ünsalan Yapı Anonim Şirketi Başakşehir'de Zülfiye Ünsalan tarafından kuruldu.

Öz Bahar Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bahar Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Eşref Çelik  ve Husamettin Arslan tarafından kuruldu.

Zlf Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zlf Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zülfiye İlişe tarafından kuruldu.

Macron İnşaat Elektrik Elektronik Züccaciye Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macron İnşaat Elektrik Elektronik Züccaciye Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Osman Kazancı tarafından kuruldu.

Hakan Arslan: Eğitimli emlakçılarla alan da mutlu satan da!

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, sektörde ‘Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’ uygulamasının hizmet kalitesini yükselttiğini açıkladı. Eğitime büyük önem verdiklerinden bahseden Arslan “Bu sayede sektörümüzün başarısı ve güvenilirliği her geçen gün artıyor' şeklinde konuştu.

Selçuk Arslan'ın kızına miras kumpası!

İngiltere’de mağaza zinciri olan Selçuk Arslan, beyin tümöründen yaşamını yitirdi. Çinli sevgilisi hasta yatağında iş adamına kağıt imzalatıp kızını tüm mirastan devre dışı bıraktı.

Yıldız Tilbe: Yatırım yapmıyorum, yatıyorum!

Yanlışlıkla konserlerden alacağı fiyatları paylaşan Yıldız Tilbe, kazancını nasıl değerlendiği yönündeki soruya "Yatırım yapmıyorum, yatıyorum" cevabını verdi.

Haluk Arslan: Elazığ'ın imar sorunu çözülecek!

Elazığ’ın sorunları ve çözüm yolları ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, ''31 Mart Elazığ için mevcut gidişatın son bulacağı bir milat olacak'' diye konuştu.

Barış Kılıçarslan, gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli ipuçları verecek!

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer seminer düzenliyor. Etkinlikte, çok kazananların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan söz alarak başarı için ipuçları verecek....

Zülfiye Arslan Kazancı Holding Haberi

Zülfiye Arslan Kazancı Holding
AKSA Doğalgaz ve AKSA Elektrik Dağıtım Grup Başkanı Yaşar Arslan'ın annesi Zülfiye Arslan, hayata veda etti. Zülfiye Arslan'ın cenazesi, 01 Ağustos 2012 Çarşamba günü Bayrampaşa Merkez Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip İstanbul - Kemer (Atışalanı) Mezarlığı'na...