02 / 05 / 2024

Zülfü Egemen Tanyıldızı

Zülfü Egemen Tanyıldızı

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Zülfü Egemen Tanyıldızı, Ata Tanyıldızı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Gentra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Salman Tanyıldız tarafından kuruldu.

Ankara'da Zülfü Livaneli Kültür Merkezi açıldı!

Çankaya Belediyesi tarafından bugün Ankara'da Zülfü Livaneli Kültür Merkezi açıldı. Açılışa CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Yunanistan Başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo Papandreu ve Zülfü Livaneli katıldı.

Çankaya Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zülfü Livaneli’nin de katıldığı törenle atılan Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor.

Çankaya Zülfü Livaneli Sanat Merkezi'nin temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi tarafından yaptırılan Zülfü Livaneli Sanat Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Tören Çankaya Belediyesi Filarmoni Orkestrası'nca Zülfü Livaneli'nin öne çıkan film müzikleri dinletisi ile başladı.

Movea Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Movea Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Egemen Danyıldız ve Rahşan Danyıldız ortaklığıyla Kadıköy,Kızıltoprak,Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Yusufhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusufhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te 20 bin TL sermaye ile Bağcılar 'da, Sadık Tanyıldız ve Shair Gulıyev ortaklığında kuruldu.

Trendyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trendyap İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Tanyıldız, Saygın Bayraktar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Ataşehir, İnönü Mahallesi, Beşler Apartmanı'nda kuruldu.

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Zülfü Egemen Tanyıldızı, Ata Tanyıldızı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Koç ve Yıldız Holding, köprü ve otoyollar için ortak oluyor!

Otoyol ve köprü ihaleleri için ortak girişim grubu kurmaya talip olacak Türk holdingler belli oldu. Koç Holding, Yıldız Holding ve Malezyalı UEM Group ile otoyol ve köprü ihaleleri için ortak girişim grubu kuracak

Beşyıldız Ekşioğlu Mira'da 520.000 TL'ye 4 oda 1 salon!

15.560 metrekare alan üzerinde kurulan Mira Beşyıldız, 6 kat yüksekliğe sahip 8 adet blokta toplam 160 konutluk bir proje olarak yükseliyor. Projede 2+1den 4+1e kadar farklı seçenekler yer alıyor

Beşyıldız Mira'da 350 bin liraya 3+1 bahçe katı!

2012 senesinde teslimlerin yapılacağı Beşyıldız Mira, Beşyıldız Ekşioğlu imzası taşıyor. 2010 senesinin Kasım ayında yapımına başlanan proje İstanbulun Çekmeköy semtinde yükseliyor

Emlak kralı Donald Trump'tan Amanda Knox'a yıldız desteği!

4 yıldır Avrupa ve ABD'nin merakla izlediği cinayet davasından aklanan Amanda Knox'a Donald Trump sürprizi... Dünyanın en zenginlerinden emlak kralı ve organizatör Trump, 'Amanda'da yıldız potansiyeli var, ona desteğim sürecek' dedi

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız, bu sarayda yaşayacak!

İbrahim Tatlıses 12 yıllık sevgilisi Ayşegül Yıldız ile geçen hafta sürpriz bir şekilde evlenmişti. Star TVdeki Duymayan Kalmasın yeni evlilerin Büyükçekmecede oturacağı saray yavrusunu andıran 4 katlı villayı ilk kez görüntüledi

Zülfü Egemen Tanyıldızı Haberi

Zülfü Egemen Tanyıldızı

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Zülfü Egemen Tanyıldızı, Ata Tanyıldızı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta kuruldu. 


Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; Otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane lokanta kafeterya çay bahçesi kıraathaneler...kiralayabilir kiraya verebilir devir alabilir devir edebilir inşaa edebilir veya satın alabilir satabilir işletebilir.


Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi adres: Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Ahmediye Caddesi, Tanyıldızı İş Merkezi, No:2...