02 / 05 / 2024

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi ankara

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi ankara

Çankaya Belediyesi tarafından bugün Ankara'da Zülfü Livaneli Kültür Merkezi açıldı. Açılışa CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Yunanistan Başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo Papandreu ve Zülfü Livaneli katıldı.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Özkılıç ve Zülfü Özkılıç tarafından kuruldu.

Akyılmaz Otelcilik Turizm ve İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akyılmaz Otelcilik Turizm ve İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil Zülfü Çetinkaya tarafından kuruldu.

Trowicon Telekomünikasyon Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trowicon Telekomünikasyon Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Zülfü Sarıkaya tarafından kuruldu. 

Galata Renovation Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galata Renovation Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Taşel tarafından kuruldu.

Mimra Yapı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimra Yapı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zülfü Yıldırım ve Kıymet Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yula İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yula İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Zülfü Yula tarafından kuruldu. 

Ankara'da Zülfü Livaneli Kültür Merkezi açıldı!

Çankaya Belediyesi tarafından bugün Ankara'da Zülfü Livaneli Kültür Merkezi açıldı. Açılışa CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Yunanistan Başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo Papandreu ve Zülfü Livaneli katıldı.

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi 16 Eylül'de açılacak!

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin açılışı 16 Eylül'de yapıacak. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zülfü Livaneli de katılacak...

Çankaya Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zülfü Livaneli’nin de katıldığı törenle atılan Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor.

Çankaya Zülfü Livaneli Sanat Merkezi'nin temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi tarafından yaptırılan Zülfü Livaneli Sanat Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Tören Çankaya Belediyesi Filarmoni Orkestrası'nca Zülfü Livaneli'nin öne çıkan film müzikleri dinletisi ile başladı.

Şanlıurfa Kızılkoyun Projesi 1 yıl içinde tamamlanacak!

Başkan Çiftçi, ‘Eski Urfa’ olarak adlandırılan Haleplibahçe ve Tılfındır Mahallesi’nde bulunan ‘Kızılkoyun Projesi’ndeki alanlarda incelemede bulunarak, çalışmaların 1 yıl içerisinde tamamlanacağının müjdesini verdi.

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi ankara Haberi

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi ankara

Çankaya Belediyesi yatırımlarına aralıksız devam ederken prestij projelerini de bir bir vatandaşın hizmetine sunuyor. Kültür merkezinden parklara kreşlerden Çankaya Evlerine kadar birçok alanda yatırımlara imza atan Çankaya Belediyesi, Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde gerçekleşen Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nin açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Yunanistan Başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo Papandreu, CHP Genel Başkan Yardımcıları, CHP Parti Meclisi Üyeleri ve onur konuğu Zülfü Livaneli katıldı. Törene ayrıca, başta İngiltere, Yunanistan ve Almanya olmak üzere pek çok ülkenin büyükelçileri katıldı. Törende CHP’nin eski genel başkanları Hikmet Çetin, Murat Karayalçın, Eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış,  eski Çankaya Belediye Başkanı Doğan Taşdelen ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Çankaya...