27 / 04 / 2024

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.



Elazığ'da 24 Ocak 2020’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapılan çalışmaları incelemek ve depremzedelerin mağduriyetlerini belirlemek için Deprem Araştırma Komisyonu, Elazığ'a ziyarette bulundu.

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; yaşadıklarını sorunu anlatmak için toplanan depremzedelere, AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" açıklaması tepkilere neden oldu. 

Zülfü Demirbağ dan Elazığ daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

AKP'li Demirbağ, daha öncede Elazığlı depremzedelerin corona virüsü salgını sürecinde yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Twitter'da ‘SahipsizElazığ' kampanyasını açanlara “Covid-19 değil ihanet-19 virüsü var bunların kanında” açıklamasında bulunduğu için tepki toplamıştı. 

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Sen kurada bodrum katı çektin mi, çektin sen çekmez ikinci katta oturan çekecekti illa ki biri çekecekti. Komisyonun Elazığ'a gelmesinin amacı bir sene evvel burada deprem olmuş. Elazığ'da ne gibi sıkıntılar yaşanmış bunları öğrenip bir İstanbul veya başka ilde deprem meydana geldiği zaman aynı sıkıntıları yaşamamak için tedbir almak. Yoksa Elazığ'da sizin sorununuzu çözmeye gelmemiş” diye konuştu.

TOKİ, Elazığ'da 1564 evin ihalesini gerçekleştirdi!


Geri Dön