09 / 05 / 2024

Zülfü Demirbağ Elazığ deprem

Zülfü Demirbağ Elazığ deprem

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Prof. Dr. Okan Tüysüz 7.2 büyüklüğünde deprem uyarısı verdi! O fay hattını işaret etti

Elazığ'daki 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. . Depremin ardından Prof. Dr. Okan Tüysüz, bölgeyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunarak, 7,2 büyüklüğünde deprem uyarısı verdi.

Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren geliyor!

Türkiye'de ulaştırma alanında çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren müjdesini verdi. 

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Mutfağın demirbaşına okkalı zam! Ucuza kaçana da kritik uyarı

Mutfağın demirbaşı kırmızı et fiyatlarına zam gelecek. Kıymanın kilosunun 500 TL'yi bulduğunu söyleyen kasaplar, 340 TL'nin altında satılan kıymalar için uyarıda bulundu.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden sonra Elazığ'da hayata geçirilen 2 bin 936 deprem konutun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Elazığ'da depremzedeler için 2 bin 936 konut yapılıyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Elazığ'da hazine arazilerinin metrekaresi ne kadar?

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak 2020'deki 6,8’lik depremi sonrasında hazine arazilerinin metrekaresinin 1 TL'den satılacağını söylemişti. Söz konusu araziler  için metrekare fiyatının 450 TL olduğu iddia edildi. 

Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü!

Elazığlı depremzedelere hibe edilen konutlar için 340 ila 360 bin TL arasında borç çıkartıldığı ileri sürülmüştü. Elazığ Valisi Ömer Toraman, konuya ilişkin bir açıklamada bulundu ve Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü.

Elazığ'daki deprem konutlarının yapımı tamamlanıyor!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen deprem konutlarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Elazığ'da deprem konutlarının inşaatı tam gaz!

24 Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında depremzedeler için inşa edilen deprem konutlarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Depremzedeler yeni konutları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Elazığ'da rezerv yapı alanı tepkisi!

Elazığ'ın merkezine bağlı olan Kızılay Mahallesi'nde 70 dönümlük alanın ‘rezerv yapı alanı' ilan edilmesinden sonra konutların yıkılması kararı alındığı belirtildi. Evlerini tahliye etmeleri istenen mahalleliler duruma tepki gösterdi.

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Zülfü Demirbağ Elazığ deprem Haberi

Zülfü Demirbağ Elazığ deprem

Elazığ'da 24 Ocak 2020’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapılan çalışmaları incelemek ve depremzedelerin mağduriyetlerini belirlemek için Deprem Araştırma Komisyonu, Elazığ'a ziyarette bulundu.

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; yaşadıklarını sorunu anlatmak için toplanan depremzedelere, AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" açıklaması tepkilere neden oldu. 

AKP'li Demirbağ, daha öncede Elazığlı depremzedelerin corona virüsü salgını sürecinde yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Twitter'da ‘SahipsizElazığ' kampanyasını açanlara “Covid-19 değil ihanet-19 virüsü var bunların kanında” açıklamasında bulunduğu için tepki toplamıştı. 

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Sen kurada bodrum katı çektin mi, çektin sen çekmez ikinci katta oturan çekecekti illa ki biri çekecekti. Komisyonun Elazığ'a gelmesinin amacı bir...