26 / 07 / 2024

ZYapı İnşaat

ZYapı İnşaat

ZYapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Bekir Karadeniz, Adnan Çetinkaya, Ozan Akbaş tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz manzaralı İz-Marin Villaları satışta! Hemen teslim!

İzyap İnşaat tarafından inşa edilen İz-Marin Villalarında satışlar devam ediyor. İnşaat aşaması tamamlanan villar hemen teslim ediliyor. İşte İz-Marin Villaları hakkında tüm merak edilenler...

Özyap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Battal Öz tarafından kuruldu.

Özyap Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özdemir ve Hüseyin Özdemir ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sun Park Evleri geliyor! Yeni proje!

Oryal İnşaat ve Özyap İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Sun Park Evleri'nde toplam 96 daire ve yatırım değeri yüksek 10 adet ticari alan bulunuyor. Projenin lansmanı 14 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ünal Er tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özyap Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Özyapı tarafından kuruldu.

Özyap Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi Özgür Toğçu tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Raşit Yarka ve Talip Güloğlu imzasıyla kuruldu.

Özyap Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gökhan Özkan imzasıyla kuruldu.

Özyapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özyapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 26 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.

Özyap Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özyap Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Samet Yapar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Semih Yapar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 11 milyon TL sermaye ile 21 Eylül'de Sultangazi'de kuruldu.

Özyapı Akaryakıt İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyapı Akaryakıt İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Mürsel Caner Müdürlüğü 'nde kuruldu.

ZYapı İnşaat Haberi

ZYapı İnşaat
ZYapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Bekir Karadeniz, Adnan Çetinkaya, Ozan Akbaş tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu. 


ZYapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1- a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, b. satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...