28 / 04 / 2024

Gündemdeki isimden borsa için sert uyarı! Yatırımcı kaçacak, piyasada huzur kalmayacak!

Gündemdeki isimden borsa için sert uyarı! Yatırımcı kaçacak, piyasada huzur kalmayacak!

Ekonomi gazetecisi Necmettin Batırel, dolarla ilgili yine çok ilginç tahminlerde bulundu. Döviz kurları hakkında yaptığı tahminlerle sürekli gündeme gelen ekonomi gazetecisi Necmettin Batırel'den bu kez borsa için dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi.



Döviz her arttığında, sözleri tekrar tekrar sosyal medyada paylaşılan ekonomi gazetecisi Necmettin Batırel, dövizle ilgili yine çok konuşulacak bir tahminde daha bulundu.

Gündemdeki isimden borsa için sert uyarı! Yatırımcı kaçacak, piyasada huzur kalmayacak!

Döviz her arttığında, sözleri tekrar tekrar sosyal medyada paylaşılan ekonomi gazetecisi Necmettin Batırel,  yine çok konuşulacak bir iddiada daha bulundu.

Yıllar önce CNN Türk televizyonunda yayınlanan ve Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, ekonomist Özgür Demirtaş ile girdiği ‘tak satacaksın’ polemiği ile gündeme gelen Necmettin Batırel, bu kez borsa için yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

SPK’YA UYARI YAPTI!

Son dönemlerde döviz, altın ve borsayla ilgili yaptığı yorumlarla gündeme gelen ekonomi yazarı Necmettin Batırel yine çok konuşulacak bir yorumda bulundu. Batırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yatırımcıya, “Dikkatlı olun!” uyarısı yaptı.

Şahsi Twitter hesabından ilginç bir paylaşımda bulunan Batırel, bir uyarı yaparak yetkililere 'dikkatli olun' çağrısı yaptı.

Bu kez borsa ile ilgili görüşlerini açıklayan Batırel, borsanın dengesini algoritmik işlemlerin bozduğunu bu işlemlerin yasaklanmaması halinde piyasada huzur kalmayacağını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön