29 / 04 / 2024

Güneşli Express Residence ne zaman teslim?

Güneşli Express Residence ne zaman teslim?

Firma: Babacan Yapı

Proje: Güneşli Express

Güneşli Express Residence ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Güneşli Bağcılar'da hayata geçirilen proje 1+0, 1+1, 1,5+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri ile yükseliyor...



Güneşli Express Residence Projesi, 19 katlı tek blok olarak yükseliyor.  Babacan Yapı  imzası taşıyan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor.


Güneşli Express Residence ne zaman teslim? sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin lokasyonundan bahsedecek olursak; Basın Ekspres Yolu'na 2 dk, Mahmutbey gişelere 4 dk, TEM'e 2 dk, E-5'e 6 dk, Atatürk Havalimanı'na 10 dk mesafede konumlandırılıyor.


Güneşli Express Residence ne zaman teslim?


2014 yılının Aralık ayında daire teslimlerinin yapıllması hedeflenen  Güneşli Express  satılık dairelerinin fiyatları 109 bin TL'den başlıyor. Projenin sosyal alanları arasında;  Türk hamamı ve dinlenme odası, yüzme havuzu, güneşlenme alanları, cafe, fitness center, vitamin bar gibi alanlar bulunuyor.


Güneşli Express Residence ne zaman teslim? sorusuna detaylı yanıt için aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz. Projenin arsa alanı 4 bin 500 metrekare olarak belirlendi.


Güneşli Express Residence ne zaman teslim?


Babacan Yapı Güneşli Express satış ofisi

Telefon: (0212) 445 05 05

Web adresi: www.gunesliexpress.com


Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön