02 / 05 / 2024

Güneşli Konutlar'da peşinat yok! 153 bin TL'ye!

Güneşli Konutlar'da peşinat yok! 153 bin TL'ye!

Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı Güneşli Konutlarda peşinat ödenmiyor. Taksitler ise 12 ay sonra ödenmeye başlanıyor. 305 konutluk projede fiyatlar 153 bin TL'den başlıyor...



Mar-Yapı Turizm İnşaat ve En Yapı ve Dost İnşaat Proje Yönetimi tarafından inşa edilen Güneşli Konutlardan ev sahibi olmak isteyenler için özel bir kampanya başlatıldı. Kampanyaya göre;

Hiç peşinat ödemeden konut sahibi olmak mümkün. Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı Güneşli Konutlarda peşinat ödenmiyor. Taksitler ise 12 ay sonra ödenmeye başlanıyor. Kampanya kapsamında proje için belirlenen fiyat listesi şöyle;

62 metrekare ile 76 metrekare arasında olan 1+1 konutlar 153 bin TLden; 121 metrekare ile 139 metrekare arasında olan 2+1ler 238 bin 500 TLden ve 132 metrekare ile 163 metrekare arasında olan 3+1 konutlar 276 bin 100 TLden başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuluyor.

Güneşli Konutlardan dairesini şimdi alan müşteriler 2011 yılının Haziran ayında taşınabilecekler. Proje için hazırlanan kampanya ve fiyat listesi ise 1 Mayıs 2011 tarihine kadar geçerli olacak. 220 metrekare olarak planlanan 4+1'lerin tümü satıldı.

Adında anlaşılacağı gibi Güneşli Konutlar, Güneşlide yükseliyor. 2010 yılının Mart ayında yapımına başlanan projede yer alan iki blok önümüzdeki haziran ayında tamamlanacak ve konut teslimleri yapılacak. Diğer üç blok ise Kasım 2011de tamamlanacak.

16 dönüm arsa alanı üzerinde hayat bulan Güneşli Konutlar, 16 katlı 5 blokta toplam 305 konuttan meydana geliyor. Projenin sahip olduğu toplam inşaat alanı ise 41 dönüm.

Güneşli Konutların sosyal alanlarında kapalı sosyal tesis, havuz, sauna, fin hamamı, fitness salonu, basketbol ve voleybol tesisleri, çocuk oyun alanları, kapalı ve açık otopark alanları bulunuyor.

SİTE GENEL ÖZELLİKLERİ ve AYRICALIKLAR

Site çevresi duvarlarla çevrilecek, güvenlik kontrollü 2 adet giriş kapısı olacaktır. Tüm yaya ve otomobil giriş-çıkışları bu kapılardan yapılacaktır.
Giriş kapılarından ve blok girişlerinden daire içlerine bağlantılı interkom sistemi kurulacaktır.
Site içinde yaya ve otomobil yolları yapılacak,  bina yerleşimi olmayan tüm bölümlerde site arazisinin yaklaşık % 70i rekreasyon alanlarına ayrılıp, peyzajı yapılacaktır.
Yeşil alanlar için otomatik kontrollü bahçe sulama sistemi kurulacaktır.
Site içinde kapalı sosyal tesis inşa edilecektir. Bu bölümde havuz, sauna, fitness salonu, yapılıp, sitede oturum başladığında bu tesislerin ekipmanları yerleştirilerek kullanılır durumda üyelerin hizmetine sunulacaktır.
Basketbol ve voleybol  tesisleri çocuk oyun alanları yer alacaktır. Site içerisinde kapalı ve açık otopark alanları oluşturulacaktır. Kapalı otoparklardan blok asansör hollerine direkt geçiş sağlanacaktır.
Jeneratörlerle  ortak mahallerde  kesintisiz elektrik sağlanacaktır.

www.guneslikonutlar.com

0212 444 1 536


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön