28 / 04 / 2024

Güngören'e Millet Bahçesi müjdesi!

Güngören'e Millet Bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisinde inşa edileceğini açıkladığı millet bahçelerinden biri de Güngören'de yapılacak.



Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisi olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde hayata geçirileceğini açıkladığı “Millet Bahçeleri”nden biri de Güngören'de inşa ediliyor. Güngören Belediyesi'nde yer alan haebre göre, 'Daha Yeşil Bir Güngören' hedefiyle yola çıkan Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir, millet bahçesini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Güngören'in kalbine inşa edilecek olan dev Millet Bahçesi için 15 Temmuz Stadı Yahya Baş Tesisleri yıkılacak. Dev bir millet bahçesine dönüştürülecek olan 15 Temmuz Stadı Yahya Baş tesislerinin yıkımına kısa zaman içerisinde başlanacak. Stadın yıkılmasıyla birlikte Güngören'in ihtiyaç duyduğu oksijen ve yeşil miktarı artmış olacak.

TAHLİYELER BAŞLADI

Stad içerisinde faaliyet gösteren iş yerlerinin tahliye süreci de başladı. Tahliye konusunda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla güvenlik güçleri ve zabıta ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini de aldı. Güngören Belediye ekipleri ise tahliyelerin sorunsuz olması için iş yerlerine gerekli desteği verdi.

 

Bu illerde yaşayanlara müjde!


Geri Dön