05 / 05 / 2024

Gürallar Grubu, Sapanca'da 2. oteli yapmayı planlıyor!

Gürallar Grubu, Sapanca'da 2. oteli yapmayı planlıyor!

Güral Sapanca, toplantı organizasyonunda aralara 15 dakikalık masajlar koyunca otel yılda yüzde 70 doluluğa ulaştı. Grup, Sapanca'da ikinci oteli yapmayı planlıyor



3 yıl önce Sapanca'da ilk turizm yatırımını yapan Gürallar Grubu, haftasonu tatilcilerinin yanı sıra toplantı organizasyonlarında ciddi talep alınca, toplantı aralarına 15 dakikalık baş ve boyun masajını ekledi. NG Turizm İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, isteyen katılımcıların toplantı aralarında gömleklerini çıkarmadan baş ve boyun bölgelerine masaja ilgi gösterince toplantı organizasyonlarının arttığını söyledi. Gür, "Toplantı paketlerine masajı da ekledik. Toplantıdan çıkanlar sırt ve boyun masajı yaptırıyor. SPA ekibimizi 31 kişiye çıkardık. Kahve aralarında da sağlıklı yaşam trendi devam ediyor. Kurabiye yerine sağlıklı ürünler veriyoruz. Ceviz, badem, kuru meyve ve bitki çayı ikram ediyoruz" diye konuştu. Gür, son trendin ekip ruhunu pekiştiren aktiviteler olduğunu söyleyerek Türkiye'nin en büyük açık hava parkurunu Sapanca'da yapacaklarını açıkladı. Gür, kriz döneminde şirketlerin ulaşım masrafı daha yüksek olan Antalya yerine 2 saate arabayla ulaşabildikleri Sapanca'yı tercih etmeye başladığını da belirtti. Bu sayede 291 odalı olan Güral Sapanca otelinin doluluk oranının yıl boyunca yüzde 70 olduğunu söyleyerek Sapanca'da ikinci oteli gündemlerine aldıklarını kaydetti.

AFYON VE SAMSUN'A İKİ OTEL

Gür, otellerin adını babası Nafi Güral'dan alan NG Hotels olarak değiştirdiklerini açıkladı. Bundan sonra tüm otellerin bu isimle anılacağını söyleyen Gür, bu yıl Afyon'da, gelecek yıl ise Samsun'da iki otel açacaklarını belirterek, " Sapanca'da bir arazimiz daha var. İkinci oteli yapacağız. Amaç Türkiye'de 8 tesise ulaşmak" dedi.
Sabah


Geri Dön