28 / 04 / 2024

Gürallar Yapı Lapis Han satılık ofis fiyatları!

Gürallar Yapı Lapis Han satılık ofis fiyatları!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Banka kredisine uygun satış sürecinin devam ettiği Gürallar Yapı Lapis Han satılık ofis fiyatları minimum 276 bin 165 liradan başlıyor...




 Lapis Han projesi  Gürallar Yapı  tarafından hayata geçirildi. İstanbul'un Anadolu yakasında, Kartal 'da yükselen  Lapis Han  projesi 32 bin metrekare olarak belirlenen inşaat alanına yayılıyor. Gürallar Yapı Lapis Han satılık ofis fiyatları 276 bin 165 liradan başlangıç gösteriyor.


 160 adet ofis ve 40 adet mağazanın yer aldığı Lapis Han projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 57 metrekareden başlıyor, 216 metrekareye kadar yükseliyor. 160 adet birimin yer aldığı Gürallar Yapı Lapis Han projesindeki ofislerin alanı birleştirildiği takdirde 2 bin metrekareye kadar ulaşıyor. Gürallar Yapı Lapis Han satılık ofis fiyatları şu şekilde: 


Gürallar Yapı Lapis Han satılık ofis fiyatları: 


 Kartal Lapis Han projesindeki ofisler minimum 276 bin 165 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda. Gürallar Yapı Lapis Han ödeme bilgisi şöyle: 



 Gürallar Yapı Lapis Han ödeme: 


 Peşin ödemenin yanı sıra banka kredisi ile ofis sahibi olmanın mümkün olduğu Gürallar Yapı Lapis Han ödeme bilgisi dahilinda ofis bedelinin yarısı peşin olarak verildikten sonra kalan yarısı için banka kredisi kullanılabiliyor. 



Gürallar Yapı Lapis Han teslim: 


Adalar ve deniz manzaralı ofislerin bulunduğu Gürallar Yapı Lapis Han projesindeki ofisler 31 Mart 2014 tarihi itibariyle sahiplerine teslim edilecek. 



Gürallar Yapı Lapis Han vaziyet planı: 


Gürallar Yapı Lapis Han satılık ofis fiyatları!



Gürallar Yapı Lapis Han projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness center, video ve konferans salonu, resepsiyon, etüt, kreş, her katta kat bahçesi, sauna, vitamin bar, güvenlik, toplantı salonları ve asansör gibi imkanlar yer alıyor.




0216 577 10 00

www.gurallaryapi.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön