04 / 05 / 2024

Güvenlik donanımları ve çarpışma önleme asistanı ile Skoda Yeni Kodiaq bayilerde!

Güvenlik donanımları ve çarpışma önleme asistanı ile Skoda Yeni Kodiaq bayilerde!

Yeni Kodiaq, güçlü ve verimli motor seçenekleri sunarak, sürüş keyfi de sunar. Hem benzinli hem de dizel motor seçenekleri bulunur ve her iki seçenek de performans açısından oldukça iyidir. Peki Skoda Kaiaq 10 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?



Skoda Yeni Kodiaq, Skoda'nın orta boy SUV segmentindeki modelidir. Araç, modern tasarımı, yüksek performansı ve çeşitli özellikleriyle dikkat çekmektedir.

Yeni Kodiaq'ın en önemli özelliklerinden biri, geniş iç mekanıdır. Üç sıralı koltuk düzeni sayesinde, yolculara geniş bir oturma alanı sunar. Ayrıca, arka koltukların yanı sıra üçüncü sıradaki koltukların da ayarlanabilir olduğu için, yolcuların konforu ve esnekliği artar.

Güvenlik donanımları ve çarpışma önleme asistanı ile Skoda Yeni Kodiaq bayilerde!

Bununla birlikte, Yeni Kodiaq'ın diğer önemli özellikleri arasında yüksek teknolojik özellikler ve güvenlik donanımları yer alır. Örneğin, araçta çarpışma önleme asistanı, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip asistanı gibi güvenlik özellikleri bulunur. Ayrıca, aracın içindeki dokunmatik ekran, Skoda'nın infotainment sistemiyle entegre edilmiştir ve Apple CarPlay ve Android Auto'yu destekler.

Yeni Kodiaq ayrıca, güçlü ve verimli motor seçenekleri sunar. Hem benzinli hem de dizel motor seçenekleri bulunur ve her iki seçenek de performans açısından oldukça iyidir.
Ayrıca, Yeni Kodiaq'ın güvenlik donanımları, çarpışma önleme asistanı, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip asistanı gibi özelliklerle donatılmıştır ve yolculuk sırasında güvenliği artırır.


Geri Dön