28 / 04 / 2024

Güvenlik önlemi almayan firmalara hafriyat cezası!

Güvenlik önlemi almayan firmalara hafriyat cezası!

İzmit Belediyesi Encümeninde Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak’ta inşaat çalışmasında bulunan hafriyat alanında çalışmalarda bulunan bir firmaya güvenlik eksikliğinden dolayı 3 bin 757 TL para cezası kesildi.



İzmit Belediye Encümen 13 gündem maddesi için toplandı. Cemil Kanpara’nın başkanlığında düzenlenen toplantıda Emlak İstimlak Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün evrakları görüşüldü.

Güvenlik önlemi almayan firmalara hafriyat cezası!

Özgür Kocaeli Gazetesi'nden Çiğdem Armağan'ın haberine göre, toplantıda  Mehmet Ali Paşa Mahallesi 3049 Ada 1 Nolu parselin kuzeyinde 62 metrekarelik büfe yeri ile beraber büfenin kiraya verilmesine karar verildi.

Gündoğdu Mahallesi 727 Ada 1 Nolu parseldeki 45 metrekarelik büfedeki kiracılık hakkının devri yapıldı. Arızlı Mahallesi 218 Ada 30 Nolu parseldeki yola terk, Yenidoğan Mahallesi 4402 Ada 9 Nolu parseldeki ihdas, tevhid ve yola terk ve Yenidoğan Mahallesi 4404 Ada 32 Nolu parseldeki ihdas, tevhid ve yola terk kararları onaylandı.

Toplantıda, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün evraklarında ise Durhasan Mahallesi 167 Ada 21 Nolu parseldeki projeye yapılan aykırılık konuşuldu. Yahya Kaptan Mahallesi 2538 ada 9 Nolu parseldeki ruhsatlı ve iskanlı binada kat maliklerinin şikayeti üzerine para cezası ve mühür işlemi yapıldı. Tülin Pirim isimli vatandaşın imar barışından faydalanması üzerine para cezası iptal edildi ve binadaki mühür kaldırıldı.

Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak’ta inşaat çalışmasında bulunan hafriyat alanında güvenlik eksikliğinden dolayı firmaya 3 Bin 757 TL para cezası kesildi. 


Geri Dön