13 / 05 / 2024

inşaat hafriyat cezası

inşaat hafriyat cezası

İzmit Belediyesi Encümeninde Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak’ta inşaat çalışmasında bulunan hafriyat alanında çalışmalarda bulunan bir firmaya güvenlik eksikliğinden dolayı 3 bin 757 TL para cezası kesildi.

Bedo İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedo İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bedreddin Tekin tarafından kuruldu.

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Atmaca, Emin Azgın, İdris Koç ve Mehmet Dinçer ortaklığında kuruldu.

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Akbulut tarafından kuruldu.

Gurbetcioğlu İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gurbetcioğlu İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Üneş tarafından kuruldu.

Marhanoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marhanoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayetullah Marhan tarafından kuruldu.

Özbal İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbal İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL’ye İbrahim Aslantaş tarafından kuruldu.

Adak Group İnşaat Hafriyat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adak Group İnşaat Hafriyat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Abur tarafından kuruldu.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi qaçıldı!

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Erman tarafından açıldı. 

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hazım Aşçı tarafından kuruldu.

20 Bin Fersah İnşaat Hafriyat Otomotiv Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

20 Bin Fersah İnşaat Hafriyat Otomotiv Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Bağ tarafından kuruldu.

Wins Turizm İnşaat Hafriyat Otomobil Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wins Turizm İnşaat Hafriyat Otomobil Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sümer tarafından kuruldu.

M2 Grup İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M2 Grup İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Doğan tarafından kuruldu.

inşaat hafriyat cezası Haberi

inşaat hafriyat cezası

İzmit Belediye Encümen 13 gündem maddesi için toplandı. Cemil Kanpara’nın başkanlığında düzenlenen toplantıda Emlak İstimlak Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün evrakları görüşüldü.

Özgür Kocaeli Gazetesi'nden Çiğdem Armağan'ın haberine göre, toplantıda  Mehmet Ali Paşa Mahallesi 3049 Ada 1 Nolu parselin kuzeyinde 62 metrekarelik büfe yeri ile beraber büfenin kiraya verilmesine karar verildi.

Gündoğdu Mahallesi 727 Ada 1 Nolu parseldeki 45 metrekarelik büfedeki kiracılık hakkının devri yapıldı. Arızlı Mahallesi 218 Ada 30 Nolu parseldeki yola terk, Yenidoğan Mahallesi 4402 Ada 9 Nolu parseldeki ihdas, tevhid ve yola terk ve Yenidoğan Mahallesi 4404 Ada 32 Nolu parseldeki ihdas, tevhid ve yola terk kararları onaylandı.

Toplantıda, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün evraklarında ise Durhasan Mahallesi 167 Ada 21 Nolu parseldeki projeye yapılan...