01 / 05 / 2024

Güzel karnelere 5 yıldızlı hediyeler GoldMaster’dan!

Güzel karnelere 5 yıldızlı hediyeler GoldMaster’dan!

Okulların kapanması ile birçok öğrenci ailelerini sevindirirken, anne ve babalar da karne hediyesi alarak çocuklarını sevindiriyorlar. Gold Master çocuklarını sevindirmek isteyen ailelere hediye seçenekleri sunuyor.



Video oynatabilme, müzik dinleyebilme, ses kaydedebilme ve fotoğraf çekebilme gibi birçok işlevi olan oyun konsollarının yanı sıra gerçekçi yarış keyfi sunan RC-448 yarış direksiyonu ile çocuğunuzun evde eğlenceli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

 

GP-210 Plus 3

GP-210 Plus 3 oyun konsolu, eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için dahili 120 oyunu ile birbirinden farklı seçenek sunuyor. 15 adet yüksek çözünürlüklü 3D spor oyunu ve 105 adet atari oyunu seçeneği arasında dilediğinizi seçip istediğiniz her yerde oyuna başlamanız mümkün. 2.7 inch LCD tft ekran çözünürlüğü bulunan oyun konsolunu, pil ya da adaptör ile kullanabiliyorsunuz. Tv ekranında oyun oynama keyfini yaşamanız için AV çıkışı ile TV’ye bağlanabilen oyun konsolunun kusursuz tuş yerleşimi ile kullanımı da oldukça kolay.

 

WOLF Oyun Konsolu

GoldMaster’ın taşınabilir oyun konsolu Wolf, birçok kullanıcının severek oynayacağı oyunları bünyesinde barındırıyor. Video oynatabilme, MP3 ve diğer formatlarda müzik çalabilme, ses kaydı yapabilme, 1.3 MP dahili kamerası ile fotoğraf çekebilme ve e-kitap görüntüleyebilme gibi özellikleri de bünyesinde barındıran ürünün, usb bağlantısı ve şarj edilebilir dahili bataryası bulunuyor. 2.8 inch büyüklüğündeki ekranında yeterli bir izleme alanı sunan GoldMaster Wolf’ü isterseniz televizyonunuza bağlama şansınız da var. Sunulan dahili hafıza 4 GB kapasitede ve micro SD kartlarla 32 GB kadar daha artış yapabilmek mümkün. Smc, gba, gbc, 8 bitnes, sfc, game ve MD gibi oyun formatlarını çalıştırabilen konsolda kulaklık çıkışı sayesinde istediğiniz ortamda oyununuzu rahatça oynayabilirsiniz.

 

Tiger Oyun Konsolu

2.8 inch parlak ekrana sahip, 4 GB dahili ve mikro SD kart yuvası ile genişletilebilir hafızaya sahip Tiger oyun konsolu ile eğlence her an yanınızda… Oyun konsolu olmasının yanısıra dahili kamerası ile fotoğraf da çekebilen ve resimleriniz düzenleyebileceğiniz fonksiyonlara sahip Tiger oyun konsolu, şarj edilebilir 500 mAh bataryası ile uzun süre kullanım imkanı sunuyor. Oyun konsolunun diğer özellikleri arasında ise video oynatabilme, müzik dinleyebilme, ses kaydı yapabilme, e-kitap okuyabilme, oyun yükleyebilme,  kulaklık çıkışı ve usb girişi yer alıyor. GoldMaster Tiger oyun konsolunun siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

 

RC-448 Yarış Direksiyonu

270 derece dönebilen açısı, gerçekçi geniş direksiyon simidi, PlayStation3 ve bilgisayara uyumlu özellikleriyle RC-448 direksiyon konsolu, çocuğunuzun vazgeçilmezi olacak.

Üst seviye kablolu PlayStation3, PlayStation2 ve bilgisayar uyumlu direksiyon modeli RC-448 yarış direksiyonu XP, Vista, Win7 ve Win 8 ile uyumlu olarak çalışıyor. Gerçekci hassasiyet ile gaz ve fren pedalına sahip olması sayesinde oyunları daha zevkli bir hale getiriyor. F1 tipi vites değiştirme aparatı, güçlü geri bildirim titreşimi, otomatik algılamalı oyun konsolu özellikleri ile oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Hızlı hareketler için direksiyona yerleştirilmiş kullanımı kolay tuş tasarımı ve yumuşak geliştirilmiş kauçuk kavrama alanları sayesinde oyununuzu rahatça oynayabilir ve eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.



Geri Dön