28 / 04 / 2024

Hotel Trabzon ile Yalıncak Gülyalı'ya 5 yıldızlı proje!

Hotel Trabzon ile Yalıncak Gülyalı'ya 5 yıldızlı proje!

Anda Gayrimenkul, Trabzon Ortahisar'da Yalıncak Gülyalı Mahallesi'ndeki İl Özel İdare Sosyal Tesisleri ve Lojmanı'nın yerine 5 yıldızlı Hotel Trabzon projesini inşa edecek. Proje 35 milyon TL'ye malolacak.




Anda Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat firması tarafından, Trabzon Ortahisar'a 35 milyon TL'ye malolacak 5 yıldızlı bir otel projesi geliyor. Ortahisar Yalıncak Gülyalı Mahallesi'nde inşa edilecek Hotel Trabzon projesi 12 bin 379 metrekare alanda yükselecek.



İl Özel İdare Sosyal Tesisleri ve Lojmanı yerine otel


Anda Gayrimenkul'ün Hotel Trabzon projesi, İl Özel İdare Sosyal Tesisleri ve Lojmanı'nın bulunduğu alanda hayata geçirilecek. Deniz kenarında yer alan proje 198 odalı olarak tasarlandı. 3 bodrum, 1 zemin-galeri ve 3 normal kat olmak üzere toplam 7 katlı turizm tesis alanı inşa edilecek.


Otel inşaatının taban alanı 4 bin 988 metrekare. 198 oda 408 yatak kapasiteli planlanan Hotel Trabzon projesinde 162 standart oda, 34 suit oda, 2 bedensel engelli odası olacak. Projede toplantı salonu, restoranlar, açık - kapalı yüzme havuzları, çok amaçlı salon, oyun salonu, lobi, sauna, Türk hamamı, Fitness, masaj odaları, kapalı otopark, kuaför gibi alanlar olacak.


Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Geri Dön