11 / 05 / 2024

anda gayrimenkul hotel trabzon

anda gayrimenkul hotel trabzon

Anda Gayrimenkul, Trabzon Ortahisar'da Yalıncak Gülyalı Mahallesi'ndeki İl Özel İdare Sosyal Tesisleri ve Lojmanı'nın yerine 5 yıldızlı Hotel Trabzon projesini inşa edecek. Proje 35 milyon TL'ye malolacak.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Duyanlar şok oldu! Sakın bunu yapmayın, aman dikkat! Gayrimenkulünüz elinizden alınabilir!

Gayrimenkul satın alırken çoğumuz tapu işlemleri sırasında düşük harç ödemek için değerini gerçek değeri yerine düşük gösteririz. Ama Dimyat’a pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak da var! Bir anda gayrimenkullerinizi kaybedebilirsiniz.

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Meral Öztunç tarafından kuruldu.

Active Başaran Business Hotel - SPA 77.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kızıltoprak Mahallesi'nde yer alan Active Başaran Business Hotel'i 77 milyon 11 bin 40 TL'ye icradan satıyor...

Gayrimenkul sektöründe trendler değişiyor!

2017 yılının sonlarında gayrimenkul sektöründe meydana gelen krizle beraber adeta yaprak kımıldamayan bir süreç yaşandı ve bunun tam aksine 2019 yılının sonlarında faiz oranları indirimleriyle beraber stoklar bir anda eridi. Şimdi gayrimenkul sektöründeki eğilimler 2 model üzerinde yoğunlaşıyor.

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel ile ilgili gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Ankara Gordion Hotel 18 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Çankaya İlçesi, Remzi Oğuz Arık Mahallesi'nde bulunan Gordion Hotel'i satışa çıkardı. Otelin satış bedeli ise 18 milyon TL olarak belirlendi.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Ela Quality Resort Hotel kira değerleme raporu 2020!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Ela Quality Resort Hotel'in Kira Değerleme Raporu yayınlandı...

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel kira revizesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyündeki Ela Quality Resort Hotel 17 Temmuz itibariyle faaliyetlerine başlayacak...

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul'ün ünvanı değişti!

Avrasya GYO'nun kurulu bağlı ortaklarından Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi'nin unvanı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC olarak değiştirildi. 

anda gayrimenkul hotel trabzon Haberi

anda gayrimenkul hotel trabzon


Anda Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat firması tarafından, Trabzon Ortahisar'a 35 milyon TL'ye malolacak 5 yıldızlı bir otel projesi geliyor. Ortahisar Yalıncak Gülyalı Mahallesi'nde inşa edilecek Hotel Trabzon projesi 12 bin 379 metrekare alanda yükselecek.



İl Özel İdare Sosyal Tesisleri ve Lojmanı yerine otel


Anda Gayrimenkul'ün Hotel Trabzon projesi, İl Özel İdare Sosyal Tesisleri ve Lojmanı'nın bulunduğu alanda hayata geçirilecek. Deniz kenarında yer alan proje 198 odalı olarak tasarlandı. 3 bodrum, 1 zemin-galeri ve 3 normal kat olmak üzere toplam 7 katlı turizm tesis alanı inşa edilecek.


Otel inşaatının taban alanı 4 bin 988 metrekare. 198 oda 408 yatak kapasiteli planlanan Hotel Trabzon projesinde 162 standart oda, 34 suit oda, 2 bedensel engelli odası olacak. Projede toplantı salonu, restoranlar, açık - kapalı yüzme...