11 / 05 / 2024

yalıncak gülyalı hotel trabzon

yalıncak gülyalı hotel trabzon

Anda Gayrimenkul, Trabzon Ortahisar'da Yalıncak Gülyalı Mahallesi'ndeki İl Özel İdare Sosyal Tesisleri ve Lojmanı'nın yerine 5 yıldızlı Hotel Trabzon projesini inşa edecek. Proje 35 milyon TL'ye malolacak.

O AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de!

Ordu Altınordu'da yer alan Gülyalı Marino Port AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peli Gülyalı Marino Port AVM'deki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar...

Milyonlarca memur ve memur emeklisine müjde! Kamu Toplu Sözleşmesinin takvimi belli oldu!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 7’nci Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın, görüşmelerin 14 Ağustos-31 Ağustos tarihlerinde gerçekleşeceğini açıkladı.

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ygül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Gül tarafından kuruldu.

Velux Yalıkavak görücüye çıktı! İlk teslim 2023! İşte projenin tüm detayları...

Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın projesi düzenlenen lasmanla görücüye çıktı. İşte Velux Yalıkavak projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul'un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yapı, İstanbul Tuzla’da inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda lüks detayları ve denizden ulaşım ayrıcalığıyla yeni bir yaşam kültürü hayata geçirityor. Tuzla, Mercan’da yükselen proje İstanbul’un en seçkin konut projeleri arasında yer alıyor.

Gayrettepe Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gayrettepe Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bora Erkan ve Yalçın İşgüdengil ortaklığında kuruldu.

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmed Akif Kılıç, Mustafa Ak  ve Yalçın Göresim tarafından kuruldu.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar kapışılıyor!

İstanbul Boğazı'nda konumlanan yalılara gösterilen rağbet arttı. Kurda yaşanan ani dalgalanmalar sebebiyle yalılara olan talep arttı ve yalıların cazibesi yükseldi. Son 1.5 senede 20 yalının el değiştirdiği belirtildi.

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Her biri denize sıfır konumda bulunan ve dünyaca ünlü mimarların imzasıyla inşa edilen Nef Reserve projeleri, Yalıkavak, Gölköy ve Hebil koylarında yükseliyor...

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüme tepki!

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, kentte Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, vatandaşların verilen metrekare fiyatlarına tepki gösterdiğini dile getirdi. CHP’li Görgöz, “Biz halkımızın malını, mülkünü kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz” dedi.

ODTÜ kampüsünün imar planları değişti!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde 7 Eylül’de Yalıncak Mahallesi ODTÜ yerleşkesi içerisinde yer alan 821, 822, 828, 829, 832, 833, 834, 835, 840, 841, 842, 843, 846, 851 numaralı parsellerin olduğu alana ait parselasyon planının askıya çıktığını belirtti...

Ordu'da Büyükkaya tepesindeki otel inşaatına çevrecilerden tepki!

Ordu'nun Gülyalı Kestane köyünde eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eski Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen tarafından verilen izinle köydeki Büyükkaya tepesinde yapılan otelin inşaatı devam ediyor...

yalıncak gülyalı hotel trabzon Haberi

yalıncak gülyalı hotel trabzon


Anda Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat firması tarafından, Trabzon Ortahisar'a 35 milyon TL'ye malolacak 5 yıldızlı bir otel projesi geliyor. Ortahisar Yalıncak Gülyalı Mahallesi'nde inşa edilecek Hotel Trabzon projesi 12 bin 379 metrekare alanda yükselecek.



İl Özel İdare Sosyal Tesisleri ve Lojmanı yerine otel


Anda Gayrimenkul'ün Hotel Trabzon projesi, İl Özel İdare Sosyal Tesisleri ve Lojmanı'nın bulunduğu alanda hayata geçirilecek. Deniz kenarında yer alan proje 198 odalı olarak tasarlandı. 3 bodrum, 1 zemin-galeri ve 3 normal kat olmak üzere toplam 7 katlı turizm tesis alanı inşa edilecek.


Otel inşaatının taban alanı 4 bin 988 metrekare. 198 oda 408 yatak kapasiteli planlanan Hotel Trabzon projesinde 162 standart oda, 34 suit oda, 2 bedensel engelli odası olacak. Projede toplantı salonu, restoranlar, açık - kapalı yüzme...