27 / 04 / 2024

Güzeltepe Konakları, anahtar teslime hazır!

Güzeltepe Konakları, anahtar teslime hazır!

İzmir Güzelbahçe'de bir yanı İzmir Körfezi, diğer yanı dağ ve orman manzarasına hakim bir tepede yer alan Güzeltepe Konakları'nda villaların inşaatı tamamlandı, bahçe duvarları ve havuzların tamamlanmasından sonra site ilk sakinlerini ağırlamaya başlayaca



İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde Küçükarslan İnşaat tarafından kurulan ve 26 villadan oluşan Güzeltepe Konakları, anahtar teslimi için gün sayıyor.

Proje hakkında bilgi veren Küçükarslan İnşaat yetkilileri, Güzeltepe Konakları'nın inşatında malzeme ve işçilik anlamında kaliteden ödün verilmediğini dile getirerek, 'Projede dünyanın konusunda ünlü markalarını kullandı. Konumlandığı bölgenin deniz, orman ve çevre güzelliğine hakim bir tepede kurulan Güzeltepe Konakları, bir yanı ile  İzmir  Körfezi'nin en güzel manzarasını bölgedeki yeşil dokuyla bütünleşmiş bir şekilde görürken, diğer yanı da dağ ve orman manzarasına hakim bir görüş alanına sahip. Buradaki villaları 'Ayrıcalıklı Bir Dünya' sloganıyla satışa sunduk' dedi.

Projenin toplam 17 bin 500 metrekare alan içerisine yerleştirilmiş 26 villadan oluştuğunu anlatan yetkililer, 'Güzeltepe Konakları, İzmir merkeze 24 kilometre, çeşme-İzmir Otoyolu 'nun Güzelbahçe gişelerine 500 metrede yer alıyor. Otoyol bağlantısına bu kadar yakın olması ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor. Site içerisindeki güvenlik ise 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor. Küçükler ve büyüklere ayrı yapılmış 2 yüzme havuzu ve güneşlenme terası bulunuyor. Spor alanları ve yürüyüş yollarının da yer aldığı projede şu an bahçe duvarları ve yüzme havuzlarının yapımı sürüyor. Bu çalışmalar da bittikten sonra Güzeltepe Konakları ilk sakinlerini ağırlamaya başlayacak. Akıllı ev otomasyon sistemi ve her türlü konforun düşünüldüğü proje, oturma alanı büyüklüğüyle de benzerlerinden farklılaşıyor' diye konuştu.

DÜNYA


Geri Dön