29 / 04 / 2024

Güzide Mertcan: Çok üzgünüm ama ev bizim!

Güzide Mertcan: Çok üzgünüm ama ev bizim!

Geçtiğimiz günlerde yeni evinin detaylarını takipçileriyle paylaşan MasterChef'in eski yarışmacısı Güzide Mertcan evine yönelik açıklamalarda bulundu. 



2019 yılında MasterChef'te yarışan ve lüks eviyle uzun süre gündem olan Güzide Mertcan, lük malikaneyi satıp Başakşehir'de bir apartman dairesine taşınmıştı. 

Güzide Mertcan, son olarak da lüks villasını tanıtması ve yorumuyla gündem oldu. Başakşehir'deki lüks villayı gezip video çeken Mertcan açıklamasında "Henüz taşınmadık. Taşınır mıyız orası da belli değil çünkü; sevgili eşim fabrikasını İstanbul Yeşilköy'deki serbest bölgeye yapmaya karar verdi" demişti.

Güzide Mertcan: Çok üzgünüm ama ev bizim!

"ÇOK ÜZGÜNÜM AMA EV BİZİM"  

Çektiği videoya çok sayıda eleştiri ve yorum alan Güzide Mertcan, "Özellikle bazı arkadaşlara sesleniyorum, çok üzgünüm ama ev bizim. Biliyorum keşke olmasaydı diyorsunuz; bir firmanın reklamını yapmadım! Aylardır Instagram'da defalarca yapım aşamalarını paylaştığımız evi satıyoruz! Ev satmak için ev almıyoruz elbette, ama kısmet işte, koca fabrikasını taşımaya karar verdi, bu ev yapılırken. Bize yeni yollar, bize yeni evler göründü gelecekten!!!" cevabını verdi. 

EVİNİ TANITTI  

Evinde gösterişli bir mutfağı olan Güzide, tavan ışıklarından; elektrikli aletlerini koyacağı rafa kadar tüm detayları düşündüğünü anlatmıştı. Ortada bir ada tezgah tercih eden Mertcan, evde çok sık vakit geçirdiği yerlerde koyu renk tercih ettiğini söyledi. Bu nedenle mutfakta antrasit dolaplar ve ahşap detayları kullandığı öğrenildi.

Salonunda siyah mermer dekorlu büyük bir şömine ve koyu mobilyalar tercih eden Güzide, tüm duvarı boydan boya kaplayan hatta 2 katın da duvarında bulunan kitaplığın yanındaki fileden söz etti. Bunun bir hamak gibi kullanılacağını söyleyen üç çocuk annesi eski yarışmacı, keyifli bir şekilde kitap okumak için böyle bir detay düşündüklerini dile getirdi. 

BANYOLARDA BİTKİ DUVARI 

Ardından orta katın balkonundan evin göl manzarası, bahçesini ve açık havuzu gösteren Güzide, üst katta da yatak odalarının olduğunu söyledi ve oraya yöneldi. Yine koyu renk tercih ettiği yatak odasını gezdiren Mertcan’ın banyosundaki bitki duvarı ve çift giyinme odası detayı ilgi çekti.

Güzide Mertcan: Çok üzgünüm ama ev bizim!

Odalarından çıkar çıkmaz bir tezgah gösteren Güzide, küçük kızları sık sık uyandığı için sürekli aşağı inmemek adına bunu yaptırdıklarını ve bunun mini bir mutfak olarak kullanılacağını açıkladı. Sonrasında çocukların farklı temalardaki, zevklerine göre döşenen odaları videoda gösterildi. 

EN ALT KATTA KAPALI HAVUZ VE MİSAFİRLER İÇİN YAŞAM ALANI 

En alt kata inen Güzide, son olarak buradaki üç misafir yatak odasını, kapalı havuzu, jakuziyi ve yine ortasında şömine olan salonu gösterdi.

"EN ÇOK EV VİDEOLARIM İZLENİYOR" 

Sonrasında bir video daha paylaşan eski MasterChef yarışmacısı Güzide Mertcan, daha önceki eviyle gündeme gelmekten de hiç memnun olmadığını dile aktardı.

Bir süre bunu çok kafasına taktığını ve üzüldüğünü dile getiren Mertcan, çektiği videolar arasında en çok izlenenin ev videoları olduğunu dile getirdi. 

Güzide Mertcan'ın yeni evi dikkat çekti!


Geri Dön