05 / 05 / 2024

GYODER 10. Gayrimenkul Zirvesi 15 Haziran'da başlıyor!

GYODER 10. Gayrimenkul Zirvesi 15 Haziran'da başlıyor!

ISTANBUL REstate bünyesindeki etkinliklerde gayrimenkul sektörü hakkında her şey 10. Gayrimenkul Zirvesi'de ele alınacak



Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER'in  on yıldır düzenlediği, zengin içeriği, üst düzey konuşmacı ve katılımcıları ile Gayrimenkul Zirvesi 2010 15 Haziran'da,ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı ise 16-17 Haziran 2010 tarihlere arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Dünya çapında bir marka haline gelen Gayrimenkul Zirvesi'nde, Türkiye ve dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinin üst düzey yöneticileri, sektörün ileri gelenleri ve uzmanlar bir araya gelerek  gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirecek.

Gayrimenkul Zirvesindebir takım ulusal ve uluslararası paralel oturumlar da 16-17 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. GYODER tarafindan düzenlenecek olan paralel oturumlar; Türkiye, Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Rusya ve Türki Cumhuriyetler'de yaşanmakta olan sektörel sorunların ve gelişmelerin tartışılacağı bir platform olacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön