03 / 05 / 2024

GYODER 27 Nisan'da Kadir Topbaş'ı ağırlayacak!

GYODER 27 Nisan'da Kadir Topbaş'ı ağırlayacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 27 Nisan 2015 tarihinde yapılacak 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ağırlayacak.



Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi ile gayrimenkul sektörünün kesişen konularındaki sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşler paylaşılacak. 


Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 4. Yüksek İstişare Kurulu’nda önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor. 


GYODER’in, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de, 27 Nisan 2015 Pazartesi günü yapılacak 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katılacak.  Toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile gayrimenkul sektörünün kesişen konularındaki sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşler paylaşılacak. 


Toplantıya, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik, KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, GYODER Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ile GYODER ve KONUTDER Yönetim Kurulu Üyeleri katılacak. 

GYODER’in sektörün gelişimine ve sorunlarını çözmeye yönelik çalışmaları devam ediyor.


GYODER Başkanı Aziz Torun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ve KONUTDER Yönetim Kurulu’nu ağırlayacakları toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:


“Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu olarak üzerimize düşenleri daha iyi yapabilmek adına 4. Yüksek İstişare Kurulu’muzda, Sayın Kadir Topbaş ve KONUTDER Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek İstanbul özelinde sektörümüzün önemli konularını değerlendireceğiz. Gelecek dönemde de Derneğimizin birleştirici rolüyle sektörün ve iş dünyasının önde gelen isimlerini buluşturarak gayrimenkul sektörünün gelişimine yönelik kararlar almayı sürdüreceğiz.”



Geri Dön