18 / 05 / 2024

GYODER 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısı

GYODER 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısı

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 27 Nisan 2015 tarihinde yapılacak 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ağırlayacak.

Ülke genelinde 6-7 milyon riskli bina var: Sadece yüzde 4'ü kadar rantı yüksek yerler yenilendi!

Adana’da İMO ve büyükşehir belediyesinin gerçekleştirdiği Şubat 2023 Depremleri Sempozyumu’nda, 10 milyon civarındaki yapı stokunun 6-7 milyonunun riskli yapı statüsünde olduğuna ve sadece yüzde 3-4'üne denk gelen yüksek rantlı yerlerin yenilendiğine dikkat çekildi. İşte o açıklamalar...

İstanbul'da konutta en yüksek getiri Esenyurt'ta: İlçede kiralar 17 bin 11, ev fiyatı 4.2 milyon TL oldu! 

İstanbul'un konutta en yüksek getiriyi sağlayan ilçe Esenyurt oldu. İşte ilçe ilçe konutta getiri oranları...

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Enflasyon, tedarik zincirindeki yükselen mal maliyetleri ve yüksek enerji giderleri sebebiyle Yunanistan’ın dört bir yanındaki 204 aile işletmesi 3 ve 4 yıldızlı oteller satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

İhracatta 21,7 milyar dolarla en yüksek mayıs ayı rakamlarına ulaşıldı!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada mayıs ayı ihracatının yüzde 14,4 artışla 21,7 milyar dolar olduğunu belirtti, "Bu, tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracat değeridir." dedi.

İhracat mart ayında yüzde 4,4 arttı! Tüm zamanların en yüksek rakamı test edildi!

Mart ayı İhracat rakamı açıklandı. İhracat Mart'ta yüzde 4,4 artarak 23,6 milyar dolar oldu. Bu, tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamı oldu.

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

Türkiye dış satımda rekor üstüne rekor kırdı! Yılın en yüksek seviyesinde

Türkiye, yılın en yüksek seviyesi ile 4 milyarlık ihracat rakamını Bulgaristan'a yaptı. Türkiye'nin rekor kırdığı ihracat oranı sanayi alanından geldi.

Borsadan haftalık rekor! Tüm zamanların en yüksek kapanışına imza attı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,43 kazançla 4.526,73 puandan tamamladı ve bütün zamanların en yüksek haftalık kapanışını gerçekleştirdi.

Borsa rekor tazeledi! Tüm zamanların en yüksek kapanışını yaptı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,25 yükselişle 4.668,52 puandan tamamladı. BIST 100 endeksi tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi ve gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.784,01 puana taşımış oldu.

Borsa günü rekorlarla tamamladı! Tüm zamanların en yüksek günlük kapanışı…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,90 değer kazanarak 4.657,00 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. BIST 100 endeksi, bu sonuçla gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.686,57 puana taşımış oldu.

Borsa İstanbul günü rekorlarla tamamladı! En yüksek günlük kapanış…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,02 yükselişle 4.360,96 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştiridi, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.426,62 puana taşıdı.

Borsa rekor tazeledi! Tüm zamanların en yüksek kapanışı…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,66 yükselişle 4.360,28 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi.

Yüksek maaşla iş imkanı! Bakanlık tam 4 bin 147 kişi alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye genelinde taşra teşkilatında çalışacak tam 4 bin 147 kişi yüksek maaş ile işe alınacak. İşte işe alımlar için başvuru şartları…

GYODER 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısı Haberi

GYODER 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısı

Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi ile gayrimenkul sektörünün kesişen konularındaki sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşler paylaşılacak. 


Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 4. Yüksek İstişare Kurulu’nda önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor. 


GYODER’in, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de, 27 Nisan 2015 Pazartesi günü yapılacak 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katılacak.  Toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile gayrimenkul sektörünün kesişen konularındaki sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşler paylaşılacak. 


Toplantıya, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik, KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, GYODER Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ile GYODER ve KONUTDER Yönetim Kurulu Üyeleri katılacak. 

GYODER’in sektörün gelişimine ve sorunlarını çözmeye yönelik çalışmaları devam ediyor.


GYODER Başkanı Aziz Torun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı...