18 / 05 / 2024

GYODER toplantısı kadir topbaş

GYODER toplantısı kadir topbaş

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 27 Nisan 2015 tarihinde yapılacak 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ağırlayacak.

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

GYODER MIPIM 2022 basın toplantısı 9 Mart'ta!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden GYODER, MIPIM 2022 toplantısını 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı Toplantısı 21 Mayıs'ta!

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı, Taşınmaz Edinimi ve Vatandaşlık Alma Süreci Bilgilendirme Toplantısı 21 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek...

GYODER Çözüm Platformu ilk toplantısını 16 Nisan'da gerçekleştirecek!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunlara çözüp bulmak amacıyla GYODER Çözüm Platformu'nu kurdu. Platformun ilk toplantısı 16 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

23. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı yarın!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 23'ncüsü yarın yapılacak. 

19. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı yarın!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu yarın gerçekleştirilecek.

19. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı 28 Kasım'da!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu 28 Kasım'da yapılacak. 

Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı 3 Ekim'de!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi ve GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi iş birliğiyle 3 Ekim Salı günü düzenlenecek Yuvarlak Masa toplantısında biraraya gelecek.

GYODER Yeni Yönetim Basın Toplantısı 20 Haziran'da!

GYODER’in ilk basın toplantısı 20 Haziran Salı günü gerçekleşecek. Toplantı GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin önderliğinde yapılacak.

GYODER Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mayıs'ta!

GYODER Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü gerçekleşecek. GYODER'in tüm üyelerinin toplantıya katılması bekleniyor.

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

GYODER basın toplantısı 23 Mart'ta!

GYODER Başkanı Aziz Torun ve İcra Kurulu Üyeleri, GYODER’in 2013-2017 yılları arası faaliyetlerini değerlendireceği basın toplantısı 23 Mart'ta yapılacak.

Tekirdağ Büyükşehir'den üstyapı toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Fen İşleri Dairesi Başkanlığında düzenlenen altyapı ve üstyapı toplantısına katıldı.

GYODER toplantısı kadir topbaş Haberi

GYODER toplantısı kadir topbaş

Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi ile gayrimenkul sektörünün kesişen konularındaki sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşler paylaşılacak. 


Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 4. Yüksek İstişare Kurulu’nda önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor. 


GYODER’in, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de, 27 Nisan 2015 Pazartesi günü yapılacak 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katılacak.  Toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile gayrimenkul sektörünün kesişen konularındaki sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşler paylaşılacak. 


Toplantıya, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik, KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, GYODER Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ile GYODER ve KONUTDER Yönetim Kurulu Üyeleri katılacak. 

GYODER’in sektörün gelişimine ve sorunlarını çözmeye yönelik çalışmaları devam ediyor.


GYODER Başkanı Aziz Torun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı...