28 / 04 / 2024

GYODER Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta! 

GYODER Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta! 

GYODER, 1 Temmuz 2020'de yürürlüğe girecek yeni hükümler kapsamında kira hukuku semineri düzenliyor. Seminerde, 'Kira sözleşmesi ve kapsamı nedir?','Kiracının hakları ve sorumlulukları nelerdir?' gibi konular ele alınacak...



GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından düzenlenen Kira Hukuku Semineri, 19 Mart'ta gerçekleştirilecek. 1 Temmuz 2020’de yürürlüğe girececek iş yeri kiraları için yeni hükümlerin de ele alınacağı seminere, sektörde geliştirici, yapımcı, yatırımcı, hukukçu ve emlak danışmanlığı yapan ve konuya ilgilisi olan herkes katılım gösterebilir.

Türkiye'de konut ve çatılı iş yeri kiraları konusunda bilgi eksikliğinin çok fazla olduğu, çok değerli marka projeler üreten sektörün ve temsilcilerinin özellikle ticari kiralamalar ve yapılan kira sözleşmelerinde hukuki alt yapının eksik olması sebebiyle ciddi şekilde mağduriyetler yaşandığı belirtilmektedir. Taraflar arasındaki ihtilafların ve tahliyenin yargı sürecinde çok uzun olması da konu hakkında geniş bilgi sahibi olmayı gerektiriyor.

GYODER, Kira Hukuku Semineri'nde kiralamalar, kira sözleşmeleri ve kiraya veren-kiracının hakları gibi konu başlıklarında kira hukukunu değerlendirilecek.

Kira Hukuku Semineri'ne kayıt yaptırmak için son gün 18 Mart Çarşamba günü olarak belirtildi. 

GYODER Kira Hukuku Semineri 19 Mart ta! 

Av. Ali Güvenç Kiraz'ın eğitmen olduğu seminerde, kontenjan 25 kişi ile sınırlandırıldı.

Seminerde Değerlendirilecek Başlıklar Şu Şekilde: 

1-Kira sözleşmesi nedir?
2-Kira sözleşmeleri kapsamı nelerdir?
3-Konut ve çatılı iş yeri kiralamalarında genel hükümler nelerdir?
4-Kiraya veren ve kiracının hakları ve sorumlulukları nelerdir?
5-1 Temmuz 2020’de yürürlüğe girececek iş yeri kiraları için yeni hükümler nelerdir?

Seminer, Swissotel Bosphorus, Özyeğin Üniversitesi MBA Kampüs Binası – Alp Alkaş Perakende Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Katılım ücresi ise, 350 TL olarak belirlendi. GYODER üyelerine ise katılım ücreti 250 TL. 

Kayıt formu için tıklayın


Geri Dön