27 / 04 / 2024

GYODER'in LEED Yeşil Bina semineri 19 Haziran'da gerçekleştirilecek!

GYODER'in LEED Yeşil Bina semineri 19 Haziran'da gerçekleştirilecek!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen LEED yeşil bina semineri 19 Haziran'da online olarak ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...



GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilen, online sürdürebilirlik seminerleri serisi, sektörleri birçok konuda aydınlatmaya devam ediyor.

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek LEED semineri, 12 Haziran Cuma günü 10:00 ile 12:00 saatleri arasında düzenlenecek.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) yeşil bina değerlendirme sistemi Dünya’da en çok tercih edilen yeşil bina sistemi. Aynı zamanda LEED yeşil bina sertifikasyon sistemi gayrimenkul sektöründe de yatırıcımcıları ve kararlarını etkilemekte.

Seminerde genel olarak LEED süreci anlatılacaktır. Değinilecek konu başlıkları şöyle:

Genel Bilgilendirme, Entegre Süreç, Konum ve Ulaşım, Sürdürülebilir Arazi, Su Verimliliği, Enerji ve Atmosfer, Malzeme ve Kaynaklar, İç Mekan Hava Kalitesi ve İnovasyon

LEED Semirneri 30 adet (790.000m2) sertifikalandırılmış LEED projesinde görev alan, aynı zamanda LEED AP ND, WELL AP ve Green Globe Auditor uzmanlık alanları bulunan Dilara Nur Keskin tarafından verilecek.

ERKE Green Academy bünyesinde LEED ve WELL uzmanı olarak eğitimler veren Dilara Nur Keskin, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen WELL Sağlıklı Bina Tasarımı Sertifikası eğitini de vermiştir.

Kayıt işlemlerini yaptıran katılımcılara ZOOM online link ve şifre seminer tarihinden bir gün önce gönderilecek. 

GYODER'in 'Binalarda Enerji ve Kaynak Verimliliği' semineri 12 Haziran'da!


Geri Dön