28 / 04 / 2024

Hacısalihoğlu İnşaat'tan YalıPark Residence 'ta 428 bin 400 dolara!

Hacısalihoğlu İnşaat'tan YalıPark Residence 'ta 428 bin 400 dolara!

Hacısalihoğlu İnşaat'tan YalıPark Residence"ta fiyatlar 428 bin 400 dolardan başlıyor. Projede tüm daireler bahçe ve çatı dubleksi olarak tasarlandı...



Hacısalihoğlu İnşaat'ın YalıPark Residence"ta fiyatlar 428 bin 400 dolardan başlıyor. Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan YalıPark projesi 2011 yılının Nisan ayında tamamlanacak ve konut teslimleri gerçekleşecek.

YalıPark Residence"ta 2+1"ler 126 ila 132 metrekare, 3+1"ler 139 ila 166 metrekare, 4+1"ler ise 228 metrekare olarak tasarlandı. Projede toplam 28 konut bulunuyor.

Küçükyalı sahilde Hacısalihoğlu İnşaat tarafından inşa edilen YalıPark projesi 4 katlı 3 bloktan meydana geliyor. Projede tüm daireler bahçe ve çatı dubleksi olarak tasarlandı.

Binada kullanılacak malzemeler Bayındırlık Bakanlığı teknik şartnamesine uygun olacak. Yapılacak her türlü imalat Bayındırlık Bakanlığı Genel şžartnamesinde tarif edilen çerçevede yapılacak. Betonarme karkasta BS30 hazır beton kullanılacak. Bina betonarme karkas olarak yapılacak projesi şartlarına uygun olacak. Demir donatısı nervürlü çelik kullanılacak gerekli sıkıştırma yapılacaktır. Drenaj sistemi yapılarak kanala bağlanacak. Tüm temel alanı bohçalama tekniği ile su yalıtımı yapılacak.

Bu izolasyon zemin katın su basmanına kadar çıkacaktır. Teknik imkanlar dahilinde yapının betonarmesi perde sistemi ile çözülecek. çift kat mebran yapılacak. Mebranlar marka olacak.Hafriyat aşamasının sağlıklı yapılabilmesi için gerekirse mini kazıklar çakılarak yapılacak. Gerekli transmikser ve beton pompaları kullanılarak dökülecek vibratör ile sıkışması sağlanacak. Betonun içine korozyonu ve su geçirimliliğini önlemek için katkı maddesi konulacak.

Tabliye döşemeleri mimari projeye göre asmolen ve/veya betonarme yapılacak. Temeller radyel temel olacak. Betonarme yapı yapılacak zemin etüdüne bağlı olarak çizilecek statik projeye uygun ve bayındırlık şartları göz önünde bulundurularak inşa edilecek. Zemin antrenin devamı olacak şekilde mal sahibinin beğenisi doğrultusunda granit seramik veya seramik olacak , uygun mutfak dolapları yerleştirilecek. Mutfak dolapları renk ve model toprak sahibi tarafından seçilecek. Mutfak ve banyo dolaplarının gövdeleri MDF lam olup, kapaklar ve gözde renk ve malzemesi Arsa Sahibi tarafından seçilecek model doğrultusunda kaplama veya lake olacak. Tüm aksesuar ve mekanizmalarda Blum veya Gras marka kullanılacaktır
Mutfak aspiratörleri ve ankastre sistemleri mutfak dolapları ile birlikte monte edilecek.


http://www.yalipark.com/

444 1 476

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön