06 / 05 / 2024

Hakan Tütüncü Gaziler bölgesindeki sanayi sitesi ile ilgili bilgi aldı!

Hakan Tütüncü Gaziler bölgesindeki sanayi sitesi ile ilgili bilgi aldı!

Kooperatif Başkanı Avni Gümüş, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü 'ye, Gaziler bölgesinde inşa ettikleri ve içerisinde 1000 adet dükkanın olduğu sanayi sitesiyle ilgili bilgi verdi.




Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifı'ne nezaket ziyaret etti. Ziyarette Kooperatif Başkanı Avni Gümüş, Başkan Tütüncü'ye, Gaziler bölgesinde inşa ettikleri ve içerisinde 1000 adet dükkanın olduğu sanayi sitesiyle ilgili bilgi verdi. Gümüş, işyeri sahibi ve çalışanlarıyla 5-6 bin vatandaşa, aileleriyle birlikte 20-35 bin insana ekmek kapısı aralayacak olan sitenin, imar planlarına verdiği desteklerden dolayı Tütüncü'ye teşekkür etti. Avni Gümüş, yapımında sona gelinen siteyi, önümüzdeki aylarda hizmete açacaklarını da aktardı. Kooperatif yönetimine, çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Hakan Tütüncü, Kepez'de özellikle Sütçüler, Habibler bölgesi ile Yeşilırmak Caddesi'nin üzerinde çok ciddi bir merpen altı atölyeciliğinin olduğuna işaret etti. Merpen Başkan Hakan Tütüncü, mahalle aralarında merpen altı üretim yapan esnafın, modern bir ortama kavuşması ve konutlarla iç içe olan atölyelerin de tahliye edilmesi adına sanayi sitelerinin kurulmasına destek verdiklerini söyledi altı atölyeciliğinin hem esnafa hem de vatandaşa ciddi bir sıkıntı getirdiğine vurgu yapan Tütüncü, "Bu nedenle sanayi sitelerin artması için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Sanayi sitelerinde dükkânların yapılmasıyla birlikte, yerleşim yerlerinde konutlarla iç içe olan atölyeler de bölgeden tahliye olacaklar. 


Böylece esnafımız, daha güzel iş merkezlerinde esnaflık faaliyetlerini yapabilecekler. Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin inşa ettiği sitede bu amaca hizmet edecektir. 


Esnafımızın yanından olmaya, problemlerinin çözümüne destek vermeye Demir, Ramazan Eciş, Hasan Demir, Mehmet devam edeceğiz" açıklamasını yaptı. Ziyarete, Kepez Yarbaş, Kepez Müteahhitler Demeği Başkanı SüleyBelediye Meclis Üyeleri Ayşe Güliz Yılman, Serhat man Akbıyık da eşlik etti. 


Antalya Gazete Bir


Geri Dön